Logo

Haagse Hogeschool zoekt 'acteurs'

Haagse Hogeschool zoekt 'acteurs'

5 mei 2022
Haagse Hogeschool.jpg

Vind jij het leuk om ons te helpen bij het individuele assessment “arbeidsvoorwaardengesprek”? Binnen het eerstejaars thema Talentontwikkeling 1 (TO1) op de Haagse Hogeschool leren...

Vind jij het leuk om ons te helpen bij het individuele assessment “arbeidsvoorwaardengesprek”?

Binnen het eerstejaars thema Talentontwikkeling 1 (TO1) op de Haagse Hogeschool leren studenten hoe ze o.a. een arbeidsvoorwaardengesprek voeren. Niet alleen leren ze hoe ze hun gesprekstechnieken moeten inzetten, maar ook hoe ze juridisch inhoudelijk een arbeidsovereenkomst kunnen uitleggen aan een potentiele medewerker. Deze skills en kennis worden tijdens een individueel assessment getoetst/ Om dit goed te kunnen aftoetsen zoekt de Haagse Hogeschool acteurs die in de rol willen kruipen van sollicitant. Enige ervaring met het voeren van arbeidsvoorwaardengesprekken (aan welke kant van de tafel je ook hebt gezeten) is een pré, maar geen absolute must.

Voorbereidingstijd

Het kost je ongeveer een uur aan voorbereidingstijd om deel te kunnen nemen als acteur. Van tevoren ontvang je een casus van de assessment en een arbeidsovereenkomst. En op de dag zelf krijg je nog een korte instructie.

Data assessments

Het assessment vindt plaats op verschillende dagen, namelijk:

  • 7 juni van 12:15-16:15 uur (assessment)
  • 14 juni van 12:15 – 16:15 uur (herkansing assessment)
  • 20 juni van 09:00 – 13:00 uur (herkansing assessment)

Locatie
Haagse Hogeschool
Locatie Johanna Westerdijkplein 75
Den Haag

Natuurlijk hoef je niet alle dagdelen aanwezig te zijn, ook 1 dagdeel is al heel fijn.
Geef het wel even aan wanneer je een van deze dagen niet kunt, dan wordt daar rekening mee gehouden bij de indeling.

Vind jij het leuk om de rol van sollicitant te spelen en de Haagse Hogeschool en haar HRM-studenten te helpen? Of weet je iemand anders die daar geknipt voor is? Stuur dan een mail naar Digna Rinck, Hogeschooldocent HRM: d.rinck@hhs.nl. Zij neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Namens Digna alvast bedankt voor je medewerking.

Onze partners