Logo

NVP en Talent College ontwikkelen Whitepaper Amplitie

NVP en Talent College ontwikkelen Whitepaper Amplitie

3 jul 2022
banner NVP_amplitie_cover01.jpg nieuwsbericht.png

Vooral de snelle technologische veranderingen hebben het mogelijk gemaakt dat veel HR-processen geautomatiseerd worden. Daardoor ligt er voor HR-professionals juist nu een kans om de focus te...

Vooral de snelle technologische veranderingen hebben het mogelijk gemaakt dat veel HR-processen geautomatiseerd worden. Daardoor ligt er voor HR-professionals juist nu een kans om de focus te verleggen en haar nieuwe rol goed in te vullen. De rol om organisaties te helpen uitblinken door het welzijn en functioneren van medewerkers te optimaliseren. Oftewel, door een amplitieve cultuur te creëren binnen de organisatie.

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoe pak je als HR-Professional zoiets aan?

Een amplitieve cultuur is onmisbaar voor succesvolle, toekomstbestendige organisaties

Om je op weg te helpen heeft NVP samen met amplitiedeskundigen Yrenee Koen en Ellen van Dieren van Talent College het whitepaper Amplitie ontwikkelt. In dit whitepaper leggen de auteurs uit wat amplitie is en vertellen ze aan de hand van de vijf belangrijkste HR-thema’s waarom een amplitieve organisatiecultuur tegenwoordig onmisbaar is. Ook gaan ze in op de theorie achter amplitief werken en hoe je amplitief denken en werken toepast in de praktijk.
 

Doe er je voordeel mee en download het whitepaper hier!
 

Hoewel de auteurs dit whitepaper insteken vanuit een HR-visie, is het belangrijk te beseffen dat zij het veel breder hebben over een nieuw soort organisatiecultuur. Dat maakt de inhoud van dit whitepaper minstens zo relevant voor werkgevers, managers, teamleiders, recruiters, verzuimspecialisten, vitaliteitsexperts en anderen die zich bezighouden met inzetbaarheid en ontwikkeling van mensen.

Opleiding tot amplitiedeskundige
Smaakt dit whitepaper naar meer en wil je jezelf specialiseren als echte amplitiedeskundige? Lees dan deze factsheet waarin Yrenee en Ellen je inzicht geven in de werkwijze van een amplitiedeskundige en meld je aan voor de opleiding bij Talent College. De opleiding is zowel fysiek te volgen (in Groningen startdatum 16 september) als online (op dinsdagen of donderdagen startdata 20 en 22 september).

Onze partners