Logo

Nationale vitaliteitsweek 19 t/m 25 september: DOE MEE!

Nationale vitaliteitsweek 19 t/m 25 september: DOE MEE!

21 jul 2022
Nationale vitaliteitsweek.png

Van 19 t/m 25 september 2022 vindt alweer de 8e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust maken van het belang van de...

Van 19 t/m 25 september 2022 vindt alweer de 8e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats! Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust maken van het belang van de eigen vitaliteit.

Afbeelding1Met het thema #Vitamine AAnD8 draait het een week lang om aandacht voor elkaar. Na 2 jaar op afstand en online werken, is aandacht in onze ogen essentieel om vitaal en verbonden te blijven. En daar kunnen we allemaal wel iets extra van gebruiken. Voor jezelf, in je werk, in je team en organisatie. In de week van vitaliteit kan je ontdekken wat het beste voor jou en jullie organisatie werkt.

Doel
“In 2028 is 82% van werkend Nederland vitaal en verbonden!”
Met het thema #Vitamine AAnD8 hopen we dat werkend Nederland fit & vitaal het laatste kwartaal van 2022 uitgaat. Je wordt geïnspireerd hoe je zelf je eigen vitaliteit en de vitaliteit van de organisatie kunt verbeteren en behouden.

Bas-van-de-Goor-met-logo-300x200Opbrengsten naar Bas van de Goor Foundation
De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan een goed doel, dit jaar is dat de Bas van de Goor Foundation. De foundation brengt sinds 2006 mensen met diabetes in beweging naar een betere kwaliteit van leven. Sporten en bewegen is voor iedereen goed, maar voor mensen met diabetes kan dat soms best ingewikkeld zijn. Alle opbrengsten uit de Nationale Vitaliteitsweek 2022 gaan naar de Bas van de Goor Foundation

Programma 2022
Aandacht floreert in live contact. Daarom trappen we, nu het weer kan, dit jaar de week af met een congres op maandag 19 september 2022. Het wordt een dagvullend congres op een energieke locatie in het midden van het land, de KNVB Campus. Alles draait deze dag om Vitamine AanD8. Hoe geef je aandacht aan jezelf? Aan je werk? Op het programma staan onderwerpen als generatiemanagement, toekomst van werk, amplitie op de werkvloer, employee experience, etc. Het volledige programma is te vinden op de website www.nationalevitaliteitsweek.nl

Zet vitaliteit op de kaart
Naast dit programma biedt de Nationale Vitaliteitsweek ook een platform waarop je de activiteiten van jouw organisatie kunt plaatsen. Doel hiervan is om alle bedrijven & organisaties in Nederland te inspireren en te laten zien waar we met z’n allen mee bezig zijn en hoe we werkend Nederland kunnen vitaliseren en verbinden. Op www.nationalevitaliteitsweek.nl/kalender/ staan alle tot nu toe aangemelde activiteiten. Heb je zelf een evenement of activiteit meldt dit dan kosteloos aan. Zo inspireren wij elkaar!

Onze partners