Logo

De nominaties voor de HR Proffie 2022 zijn bekend

De nominaties voor de HR Proffie 2022 zijn bekend

6 okt 2022
Genomineerden HR Proffie 2022 nb.jpg

De jury van de HR Proffie heeft de drie organisaties bekendgemaakt die dit jaar meedingen naar de prijs voor het meest innoverende en inspirerende HR-beleid van Nederland. Het betreft AON, a.s.r. en Heembouw.

Thema 2022

Dit jaar kijkt de deskundige vakjury naar organisaties die goed hebben ingespeeld op veranderende omstandigheden met behoud van de bedrijfscultuur of in disruptieve omstandigheden een transitie hebben doorgemaakt waarbij HR activiteiten een belangrijke rol hebben gespeeld.

Jurybezoeken

De Jury heeft de inzendingen beoordeeld op de volgende criteria:

  • Aanpassingsvermogen en het inspelen op de veranderende omstandigheden met behoud van de bedrijfscultuur
  • Aansluiting van HR-beleid en - acties op de uitdagingen waar de organisatie voor staat.
  • Betrokkenheid en motivatie van de werknemers.
  • In hoeverre is er gedaan wat gezegd is.
  • Is er een verbinding tussen HR strategie en de ondernemers/bedrijfsstrategie

Op basis van het thema en de genoemde criteria heeft de vakjury uit de inzendingen AON, a.s.r. en Heembouw genomineerd voor de HR Proffie 2022.
De komende periode worden zij door juryleden bezocht en verder beoordeeld.

Uitreiking

De uiteindelijke winnaar van de HR Proffie 2022 wordt donderdag 1 december tijdens een feestelijke avond bekendgemaakt.

Over de HR Proffie

De HR Proffie, die sinds 2004 jaarlijks wordt uitgereikt, is een initiatief van NVP en mede mogelijk gemaakt door Berenschot, SkillsTown en Human Capital Group. Doel van de prijs is het tonen van innovatieve en inspirerende ontwikkelingen op het gebied van HR in Nederland. De vakjury bestaat dit jaar uit Daniel Bosman (Technip Energies), Ber Damen (Avans+), Jan de Kramer (AWVN), Hans van der Molen (Berenschot), Raf Lamberts (Vanderlande, vorige winnaar HR Proffie), Graciela van der Stroom (Total Specific Solutions) en Karina van de Voorde (Tilburg University).


https://www.hrproffie.nl/

Onze partners