Logo

Nu te downloaden: whitepaper 'Social Impact in HR-beleid; medewerkersvrijwilligerswerk als troef', met tips & trics

Nu te downloaden: whitepaper 'Social Impact in HR-beleid; medewerkersvrijwilligerswerk als troef', met tips & trics

24 nov 2022
NVP_Whitepaper_24112022_smal.jpg

NVP en Good Busy ontwikkelden een whitepaper dat toelicht wat de waarde van medewerkersvrijwilligerswerk in je HR-beleid is. Deze staat vol met, cijfers, ervaringen, tips en trics om vrijwilligerswerk in jouw organisatie in te zetten en er direct ook mee aan de slag te gaan.  

Steeds meer ondernemingen zijn bezig met het in kaart brengen en vergroten van hun maatschappelijke impact, ingegeven door een groeiend besef dat maatschappelijk verantwoord ondernemen leidt tot betere en duurzamere relaties en resultaten en de behoefte van bedrijven om verantwoordelijkheid te nemen in de samenleving. 

Een van de manieren om impact te vergroten, is door medewerkers de mogelijkheid te bieden om vrijwilligerswerk te doen. In onze dagelijkse praktijk zien wij dat bedrijven daar graag mee aan de slag willen, maar dat ze niet precies weten waar ze moeten beginnen en hoe ze hier goed invulling aan kunnen geven.

Deze whitepaper is bedoeld voor HR-professionals en andere leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in dit onderwerp. Want medewerkersvrijwilligerswerk is een krachtig HR-instrument, en beleid en uitvoering
van medewerkersvrijwilligerswerk worden vaak ook belegd bij de HR-afdeling. Wij willen vanuit onze visie, kennis en praktijkervaring laten zien dat het voor alle betrokkenen – bedrijfsleven, HR, medewerkers en maatschappelijke organisaties – veel kan opleveren. Daarnaast geven we concrete tips om het als HR-instrument succesvol te implementeren.

Download het whitepaper hier gratis

Onze partners