Logo

In memoriam: Loek Ligthart

In memoriam: Loek Ligthart

20 dec 2022

Vol ongeloof en met verbijstering ontvingen wij gisteren het bericht van het plotseling overlijden van Loek Ligthart.

Loek Ligthart 1Loek was tijdens zijn studie al betrokken bij de jongerentak van NVP en ruim twintig jaar later, sinds afgelopen januari, actief als bestuurslid van NVP. En die rol pakte hij met verve. Zijn missie was om NVP verder te ontwikkelen om ook klaar te zijn voor toekomstige HR-professionals.

Op 1 december jl. was Loek Ligthart namens NVP nog gastheer op het HR Proffie gala.
Ongelofelijk dat hij er nu niet meer is.

We zijn dankbaar dat Loek zich zo enthousiast en met enorm veel kennis van zaken heeft ingezet voor NVP en wensen zijn vrouw, drie dochters en overige familie en naasten veel sterkte en kracht bij het dragen van dit verlies.

Onze partners