Logo

A right to work from everywhere!

A right to work from everywhere!

29 dec 2022
Thuiswerken.jpg

Op 23 november jl. verzorgde voormalig EAPM voorzitter Lucas van Wees het internationale webinar “A right to work from everywhere" voor alle EAPM leden en leden van de 34 aangesloten Europese Nationale Verenigingen, waaronder NVP.

Tijdens dit webinar, waar maar liefst 200 HR-Professionals aan deelnamen, deelde van Wees zijn inzichten en de impact die de nieuwe Nederlandse wet om thuiswerken als wettelijk recht in te voeren zal hebben op HR-Professionals in Nederland. En Ben Willmott van CIPD UK deelde zijn waardevolle expertise op het gebied van arbeidsrecht en overheidsbeleid, wat een levendig vraaggesprek op gang bracht. EAPM president Even Bolstad was gastheer tijdens het webinar.

Heb je dit webinar gemist, dan kun je hem hier terugkijken:

Naar opname

Onze partners