Logo

Download het International Journal of HRD practice vol. 6

Download het International Journal of HRD practice vol. 6

2 jan 2023
Int Journal ov HRD.jpg

De WFPMA geeft, samen met de UHRD (University Forum for Human Resource Development), het  International Journal of HRD practice uit welke een brug slaat tussen de wereld van de praktijk en de wetenschap. 

Een eerdere editie was een thematisch nummer over de wereldwijde HR impact van de COVID pandemie.
De bijgaande editie omvat een vergelijkende studie tussen Nederland, de VS en het UK waarin wordt onderzocht hoe de HRD functie door managers en de professionals wordt gewaardeerd. Professionals dichten zichzelf een grotere strategische rol toe dan managers ervaren. De auteurs komen met concrete aanbevelingen hoe en op welke wijze deze tegenstelling te overbruggen. Andere bijdragen richten zich op de effectiviteit van culturele, leiderschap en andere HRD programma’s in publieke en private organisaties in o.a. Mexico. Nigeria en de UK. 

Download hier het IJHRD

----------

De NVP is, via de Europese koepel (EAPM.org) aangesloten bij de wereldwijde HR koepel (WFPMA.org) die 90 nationale HR organisaties met 660.000 leden vertegenwoordigd. Voormalig NVP bestuurslid en Past President EAPM, Lucas van Wees, maakt deel uit van het dagelijks bestuur van de WFPMA. 

Onze partners