Logo

Vacature NVP-bestuur

Vacature NVP-bestuur

13 jan 2023

Voor het bestuur van NVP zijn we op zoek naar nieuwe bestuurders

In verband met het geplande aftreden van een van onze bestuurdersbegin 2023, zoeken wij voor deze vrijwillige bestuursfunctie een enthousiast NVP-lid die ons bestuur wil komen versterken.

NVP: toonaangevend HR-netwerk

Onze HR-vak heeft een sterk netwerk nodig om tot nieuwe inzichten en werkwijzen te komen en om de ontwikkeling van persoon en vak te stimuleren.

NVP is een onafhankelijke HR-autoriteit die het vakinhoudelijke debat voedt en voert met nieuwe inzichten en onze leden verrast met kennis en inspiratie. Ons netwerk staat voor hoge kwaliteit, innovatie en uitdaging.

Wij doen dit vanuit onze drie kernwaardes:

  • Verrassend: Kennis is niets zonder actuele inzichten, expertise moet gedeeld en opinies stimuleren vooruitgang. Professionele ontwikkeling komt niet vanzelf, wij moeten het zelf initiëren.
  • Verbindend: wij werken vanuit het gemeenschappelijke belang en op basis van wederkerigheid. Je komt niet bij de vereniging om alleen jezelf vooruit te helpen, maar ook elkaar.
  • Vertrouwd: wij zijn er voor en door HR-professionals. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk, met integriteit

Ons doel

De NVP is hét netwerk van HR Professionals, waarin de leden actief actuele kennis, kunde en ervaring met elkaar delen. Met bevlogenheid inspireren en ontwikkelen wij elkaar, zodat we in alle sectoren (binnen profit en non-profit) vóórgaan in de (digitale) ontwikkelingen van het HR vak. Zo versterken wij duurzaam ons vakgebied en leveren onze leden een meerwaarde aan hun eigen bedrijfsdoelstellingen, het maatschappelijke debat en de professionalisering van het HR-vak.

Deel jij onze visie en ambitie?  Solliciteer dan naar een boeiende plek binnen ons enthousiaste bestuur!

Wie wij zoeken
Je hebt wekelijks wat tijd beschikbaar en bent uiteraard ook aanwezig tijdens de bestuursvergaderingen, Kringen-vergaderingen, ALV’s en Raad van Advies meetings (in totaal ongeveer 12 meetings per jaar, online en/of offline). Je hebt enige bestuurlijke ervaring en bent graag bereid je samen met je medebestuurders in te zetten voor het gezamenlijk doel, zoals hierboven geformuleerd. Iedere bestuurder heeft een eigen portefeuille, en bij de verdeling van de taken houden we natuurlijk rekening met je voorkeur en ervaring. Specifiek zijn we op zoek naar iemand die ons verder kan helpen om het grootste digitale netwerk van Nederland te worden op HR-gebied. Jij hebt een visie op en affiniteit met de digitale en online mogelijkheden die deze ambitie vorm kunnen geven.

De NVP is een vereniging die verschillende niveaus van HR-professionals verenigd. Binnen de vereniging kennen we Young Professionals, Professionals, Senior Professionals en HR-directeuren, vanuit de overheid, grote corporaties, het MKB en als zelfstandige. Het bestuur streeft er naar een afspiegeling te zijn van de ledenpopulatie, en houdt daar bij de selectie van nieuwe bestuursleden dan ook rekening mee.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een bericht aan de voorzitter van de NVP Irene Oerlemans via irene@bunchmark.com.

Wil je eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met Caroline Loomans, verenigingsmanager van de vereniging (06-23474148)

Onze partners