Logo

Pilot expertsessie HR & Organisatie

Pilot expertsessie HR & Organisatie

20 jan 2023
Outsourcing Pilot Sourcing.png

Sourcing Nederland werkt aan de ontwikkeling van een Expertsessie HR & Organisatie voor HR-professionals en -managers die betrokken zijn bij een aankomend outsourcingstraject waarbij personeel wordt geraakt. In deze Expertsessie krijgen de deelnemers de kans om theoretische uitleg aan de hand van een praktijkcasus te beleven, praktische handvatten te verkrijgen en eigen specifieke vragen in te brengen.

Meld je aan voor de pilot
Sourcing Nederland wil deze expertsessie graag pitchen onder HR-professionals. Wil jij meedoen aan deze pilot? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@sourcingnederland.nl , o.v.v. Pilot Sourcing HR. Sourcing Nederland neemt dan contact met je op.

Grijp deze kans, dit krijg je ervoor terug
Tijdens deze pilot doe je praktische kennis op om de risico’s rondom personeel en organisatie in te schatten en te mitigeren. Hiermee ben je in staat om de komende outsourcing succesvol(ler) af te ronden en de medewerkers gemotiveerd en betrokken door de verandering te loodsen. Grijp deze kans dus!

Onze partners