Logo

Doe en denk mee in een KSG!

Doe en denk mee in een KSG!

6 mrt 2023
KSG.png

NVP maakt zich hard voor de ontwikkeling van het vak en de professional. We zoeken daarbij steeds nadrukkelijker de buitenwereld op. Misschien ben je ons de afgelopen periode tegen gekomen in de krant, via een podcast of op een congres.

Een vereniging betekent dat we met elkaar en voor elkaar werken. Het bestuur en een kern van vrijwilligers werken hard aan diverse projecten en activiteiten. Die groep van actieve leden willen we vergroten.

Kleine Slimme Groepjes (KSG's)
We hebben een aantal ideeën die we met HR Professionals* verder willen brengen tot een eindresultaat. Dat doen we in KSG’s, Kleine Slimme Groepjes, die projectmatig werken. Geen langdurige tijdsinvestering, maar werken aan een project, opleveren van een product en dan is het klaar.
* ook niet-leden zijn van harte welkom!

Dit zijn onze uitdagingen:


> Coach Code

Met de NOBCO, de grootste beroepsorganisatie voor professionele coaching in Nederland, werken we aan een ‘handreiking over coaching’, met als doel een optimale samenwerking tussen HR en externe coaches.

  • We zoeken 2 leden die samen met een aantal leden vanuit NOBCO hun ideeën willen omzetten in een concrete ‘coach-code’. Heb je interesse? mail info@nvp-hrnetwerk.nl

> Beroeps- en gedragscode

In 2012 is door NVP de P&O beroeps- en gedragscode ontwikkeld, een samenhangend geheel van praktische en ethische principes, regels en opvattingen die een HR professional hanteert. Na ruim 10 jaar is deze code aan herziening toe, niet alleen het vak en de professional, ook het hele umfeld is veranderd.

  • We zoeken 5 personen, werkzaam in HR, academici of ethici die hieraan willen meewerken. We streven naar een goede mix van ervaring, expertise en enthousiasme. Lijkt het je leuk aan een relevante en up to date code mee te werken, stuur dan een mail naar info@nvp-hrnetwerk.nl

> International HR Day (20 mei 2023)

Op 20 mei is het International HR Day. NVP wil HR-Professionals stimuleren deze dag hierover te communiceren en ook iets extra’s te doen. Dat kan zijn een klein evenement, een webinar, een ronde tafeldiscussie, het maken en publiceren van een podcast of een HR campagne op social media. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat spreekt jullie als doelgroep nu het meest aan?

  • Heb je ideeën om International HR-Day luister bij te zetten en vind je het leuk met een groepje hier wat voor te ontwikkelen (bij de uitvoering kan het NVP bureau je helpen), meld je dan bij NVP via de mail: info@nvp-hrnetwerk.nl

> Digitale strategie

Bij de NVP hebben we een aantal platformen en systemen met informatie voor de leden. Zo hebben we een website (responsive), de NVP Academie, een NVP app en een groot aantal volgers op LinkedIn. We willen e.e.a. meer integreren en zorgen dat we een platform hebben waarbij wij en belangrijke kennispartners relevante informatie kunnen delen en waar de HR communitiy op laagdrempelige manier met elkaar in gesprek kan gaan. Hoe moet dat platform er uit zien, wie zitten daarop, welk model past daarbij en welke behoeftes zijn er eigenlijk?

  • Heb je hierover goede ideeën, wil je je hierin met ons verdiepen en ons en de vereniging verder brengen, stuur dan een mail naar info@nvp-hrnetwerk.nl 

> Online kennissessie voor ZZP HR-Professionals

In september organiseert NVP een kennissessie gericht op de HR-ZZP-er. Graag willen we van deze ZZP-ers weten wat hen bezighoudt en welke onderwerpen belangrijk zijn.

  • Ben jij HR-ZZP-er en wil jij meedenken over de invulling van deze online kennissessie en betrokken worden bij de programmering van nog meer sessies voor ZZP-ers, meld je dan aan via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl


Doe mee en denk mee, en meld je aan voor één van deze KSG's. We leren van elkaar en je vergroot bovendien je netwerk!

Onze partners