Logo

Zoektocht naar winnaar HR-Proffie 2023 gestart!

Zoektocht naar winnaar HR-Proffie 2023 gestart!

5 mei 2023
HR-Proffie oproep 2023.png

De NVP HR-Proffie is een jaarlijkse prijs die wordt uitgereikt aan Nederlandse organisaties met een bijzonder en effectief HR-beleid.

De prijs wordt uitgereikt aan organisaties die zich onderscheiden op het gebied van Human Resources (HR). Het gaat daarbij niet alleen om goede arbeidsvoorwaarden en personeelszaken, maar ook om de manier waarop een organisatie investeert in de ontwikkeling en het welzijn van haar medewerkers.

De NVP HR-Proffie wordt toegekend door een onafhankelijke vakjury die de inzendingen beoordeelt op diverse criteria, zoals visie en strategie, leiderschap en cultuur, talentontwikkeling, arbeidsvoorwaarden en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit jaar kijkt de deskundige jury specifiek naar organisaties die goed hebben ingespeeld op diversiteit en inclusie.

De winnaar van de NVP HR-Proffie mag zich een jaar lang profileren als de organisatie met het beste trackrecord op het terrein van personeelsmanagement en ontvangt naast deze erkenning ook media-aandacht en publiciteit.

Ben of ken jij een organisatie die in aanmerking komt voor de NVP HR-Proffie?

Nomineren of aanmelden kan tot en met 30 juni a.s. op www.hrproffie.nlWinnaar HR-Proffie 2022
asr de was de trotse winnaar van de HR-Proffie 2022.
Bekijk ter inspiratie deze presentatie-video en zie waarom juist zij de HR-Proffie in ontvangst mocht nemen.
En/of lees het interview met Jolanda Sappeli, HR-directeur van asr, dat onlangs in het NVP Magazine is gepubliceerd.

De NVP HR-Proffie 2023 is een initiatief van NVP en wordt mede mogelijk gemaakt door Berenschot, SkillsTown.en de Human Capital Group

 

Onze partners