Logo

HR live, het leukste kennisevent voor HR

HR live, het leukste kennisevent voor HR

25 aug 2023
HRlive.jpg

HR Live, powered by NVP, is het leukste en gezelligste marktplein voor HR-verantwoordelijken in Nederland. Op HR Live verzamelen zich op 12 oktober meer dan vijftig aanbieders van HR-diensten en HR-producten. Zij delen hun kennis door het geven van een of meerdere workshops. Zo ben je in een dag weer helemaal op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in je vakgebied. Daarnaast kan je je HR-collega’s uit andere organisaties ontmoeten en samen een kopje koffie drinken op de gezellige terrassen op de Expo, waar je natuurlijk ook NVP tegenkomt!

Turbulente tijd

In deze turbulente tijd kunnen HR-managers wel wat hulp gebruiken. Organisaties moeten zich razendsnel aanpassen aan alle nieuwe ontwikkelingen. Dat vraagt niet alleen nieuwe vaardigheden van de medewerkers, maar ook een hoge mate aan flexibiliteit. Daar komt nog eens een krappe arbeidsmarkt bij waardoor er een groter beroep op medewerkers wordt gedaan waardoor het gevaar van arbeidsongeschiktheid op de loer ligt. Dat alles komt boven op het reguliere werk van de HR-professional.

Interactieve workshops

Deze hulp wordt geboden. Op HR Live. Daar verzamelen zich op 12 oktober meer dan vijftig aanbieders van HR-diensten en -producten. Deze aanbieders laten hun thought leader hip zien door het geven van interactieve workshops. Alle facetten van het veeleisende HR-werk komen worden in de workshops besproken: leiderschap, talentmanagement, vitaliteit en gezondheid, duurzame inzetbaarheid, belonen en waarderen, employer branding, onboarding en employer experience en Artificial Intelligence. Op de website van HR Live vind je meer informatie over de workshops en de deelnemende organisaties.

Verdieping

Zoek je meer verdieping dan is MainStage HR iets voor jou. Tijdens HR Live vindt ook MainStage HR plaats, een topcongres over HR-strategie. Dit jaar is het thema van MainStage The new world of work. Dit thema sluit naadloos aan bij de strategische keuzes waarvoor HR staat.

Inschrijven

Via de website www.hrlive.nl kun je je inschrijven voor HR Live en de Expo. Daar vind je ook meer informatie over HR Live en MainStage HR en een overzicht van de workshops die tijdens HR live worden gegeven.

Tot zien, tot HR live op 12 oktober in de Fokker Terminal Den Haag.

Onze partners