Logo

Zo overtuig je stakeholders van een nieuw HR-systeem

Zo overtuig je stakeholders van een nieuw HR-systeem

12 sep 2023
business-case-guide-cover.png

Je kent waarschijnlijk de voordelen van een goed HR-systeem, maar heb je ooit moeite gehad om stakeholders te overtuigen van de voordelen van digitalisering van HR?

Het komt allemaal neer op een paar vrij simpele feiten: een goed HR-systeem helpt de huidige HR-professionals om hun organisaties efficiënter en dynamischer te maken – en alle besparingen te realiseren.

Na 15 jaar HR-professionals te hebben geholpen bij het transformeren van hun organisaties, deelt NVP-partner Sympa graag de eGuide 'Hoe maak je de business-case voor een nieuw HR-systeem'. Met concrete voorbeelden van waar de oplossing van Sympa meetbare resultaten heeft opgeleverd. We hopen dat de tips je helpen om de financiële afdeling, het bestuur of je HR-collega’s te overtuigen – of al het bovenstaande.

Download hier de e-Guide

Onze partners