Logo

Genomineerden NVP HR-Proffie 2023 bekend!

Genomineerden NVP HR-Proffie 2023 bekend!

22 sep 2023
Genomineerden NVP HR Proffie 2023 (1).png

De jury van de NVP HR-Proffie heeft de drie organisaties bekendgemaakt die dit jaar meedingen naar de prijs voor het meest innoverende en inspirerende HR-beleid van Nederland. Het betreft Lidl Nederland, Coöperatieve Rabobank U.A. en Visma Connect.

Dit jaar kijkt de deskundige vakjury naar hoe organisaties zich op het gebied van Diversiteit & Inclusie voortdurend weten aan te passen aan de uitdagingen van vandaag en morgen.

Op basis van het thema en de initiële toets heeft de vakjury uit de inzendingen Lidl, Rabobank en Visma genomineerd voor de HR-Proffie 2023.

Juryvoorzitter Daniel Bosman: “Onze felicitaties voor de genomineerden! Als jury zijn we verheugd om te zien dat dit thema steeds meer integraal deel uitmaakt van het HR beleid van vele organisatie. Wij kijken er naar uit om de genomineerden te bezoeken en te vernemen hoe zij dit hebben bewerkstelligd.”

Jurybezoeken

De komende periode worden de genomineerden door de juryleden bezocht en verder getoetst. Deze toets richt zich op de volgende criteria:

  • Vastleggen van doelen op het gebied van D&I (wellicht in co-creatie tussen management, HR en werknemersvertegenwoordiging)
  • Daadwerkelijke concretisering van het D&I beleid door middel van meetbare KPI’s en daaraan gekoppelde rapportages
  • Training en educatie op het gebied van D&I
  • Doorvoering van D&I aspecten in Talent Acquisitie, Promotie, Talent Management, Compensation & Benefits beleid en werkprocessen

Uitreiking

De uiteindelijke winnaar van de HR-Proffie 2023 wordt donderdag 30 november tijdens een feestelijke avond bekendgemaakt.

Over de HR Proffie

De HR-Proffie, die sinds 2004 jaarlijks wordt uitgereikt, is een initiatief van NVP en mede mogelijk gemaakt door Berenschot, SkillsTown en Human Capital Group. Doel van de prijs is het tonen van innovatieve en inspirerende ontwikkelingen op het gebied van HR in Nederland. De vakjury bestaat dit jaar uit Daniel Bosman (Technip Energies), Ber Damen (Avans+), Jan de Kramer (AWVN), Hans van der Molen (Berenschot), Graciela van der Stroom (Total Specific Solutions), Arno Molenaar (NVP bestuurslid Young Professionals), Karina van de Voorde (Tilburg University) en Jolanda Sappelli en Manon van der Lely van a.s.r. (de vorige winnaar HR Proffie).


https://www.hrproffie.nl/

Onze partners