Logo

Employer Branding Summit | 14 november 2023

Employer Branding Summit | 14 november 2023

2 okt 2023
Employer Branding Summit 2023 smal.png

De Employer Branding Summit komt er weer aan, het grootste employer branding event van Nederland en België. Dit keer is het thema The Human Deal: it’s about the people. De versnelling van automatisering, digitalisering en technologisering vliegt ons aan alle kanten om de oren. Maar doet ons dat wel goed? Hoe ga je hier als werkgever mee om? Welk effect heeft dit op employer branding en recruitment?

Het is essentieel dat je je als werkgever weet te onderscheiden door een persoonlijke connectie te maken. Nog nooit eerder was het centraal stellen van de kandidaat en de medewerker zo belangrijk!

Ook dit jaar biedt EBS een complete dag vol inspiratie op haar vaste locatie, de Phil in Haarlem. Met ervaren keynote sprekers als Bas Haring, Wouter van den Berg, Lonneke van Dasler en dagvoorzitter Sacha Martina. Plus 6 inspirerende business cases uit ons werkveld.

Korting voor NVP-leden

Zet dit event met hoofdletters in je agenda. Leden van NVP kunnen vanwege de samenwerking NVP & Recruiters United gebruik maken van een speciale korting van 25% op de ticketprijs. Je betaalt dan €332,25 i.p.v. van €443 met gebruikmaking van code NVP/EBS23.

NB tot 1 november kun je een jaar lang lid worden voor 295 euro van Recruiters United en Kiqit samen. Na 1 november is de lidmaatschapsprijs €395.

Inschrijven voor EBS

Onze partners