Logo

NVP en NOBCO lanceren de HR Coaching Code

NVP en NOBCO lanceren de HR Coaching Code

13 okt 2023
HR Live HR Coaching Code smal.jpg

Tijdens HR Live op 12 oktober lanceerde NVP in samenwerking met partner NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) de HR Coaching Code. NVP-voorzitter Irene Oerlemans is blij met deze code: ‘Alle belangrijke zaken staan op een rij, dat geeft gemak en vergroot de impact voor HR-managers’.

Coaching draag bij aan bij aan betere resultaten. Het verhoogt de duurzame inzetbaarheid en het welbevinden van mensen. Ook bevordert het behoud van talent, voorkomt het uitval en heeft het een positief effect op de ontwikkeling van medewerkers en leidinggevenden. Om de effectiviteit van coaching te verhogen is de HR Coaching Code ontwikkeld. Met deze code ontdek je hoe je het effect van coaching binnen jouw organisatie verhoogt in 5 concrete stappen.

Met dank aan Bunchmark die een survey, welke aan deze code ten grondslag lag, heeft opgezet en geanalyseerd.

Download HR Coaching Code

Op de foto vlnr: Miriam Oude Wolbers (NOBCO), Irene Oerlemans (voorzitter NVP) en Geeske te Gussinklo (NOBCO)

Onze partners