Logo

Animatiefilm en workshop ‘I’m Perfectly Fine’ helpt bij omgaan met prestatiedruk

Animatiefilm en workshop ‘I’m Perfectly Fine’ helpt bij omgaan met prestatiedruk

6 nov 2023
I'm perfectly fine (1).png

Wist je dat 1,3 miljoen mensen in Nederland last hebben van burn-out verschijnselen? Het probleem kan ons allemaal raken. Gelukkig komen we er steeds meer over te weten. 

De korte animatiefilm I’m Perfectly Fine verkent hoe we omgaan met prestatiedruk - van de moderne samenleving, maar vooral van onszelf. Regisseur Dario van Vree en striptekenaar Maaike Hartjes werkten samen 5 jaar lang aan dit ambitieuze animatieproject.

De film toont niet alleen wat er met je gebeurt als je een burn-out krijgt, maar ook de periode erna. Het is een kleurrijke en explosieve vertelling van een enkel geval, dat tegelijkertijd herkenbaar is voor ons allemaal. Met de film hopen de makers mensen mee te nemen in de ervaring van een burn-out en ze er uiteindelijk voor te behoeden. De kern van hun boodschap: we moeten beseffen dat we altijd al ‘goed genoeg’ zijn.

Meer weten over deze film? Bezoek dan de website! De film is vanaf 9 november te zien in verschillende theaters in het land.


Aandacht van HR voor prestatiedruk en burn-out

Prestatiedruk en voorkomen van burn-out zijn op dit moment grote thema’s voor HR. Veel bedrijven en organisaties hebben al aanpassingen gedaan in de bedrijfsvoering om een burn-out te voorkomen. Maar een deel van het probleem zit ook in de werknemers zelf.

HR kan de film op een laagdrempelige manier inzetten om deze thema’s binnen bedrijven op de agenda te zetten, eventueel in combinatie met de speciaal ontwikkelde workshop. Deze creatieve workshop helpt leidinggevenden en medewerkers bij bewustwording én stappen te zetten bij hoge werkdruk en om een burn-out te voorkomen.

Meer weten over deze workshop? Bezoek dan de website!

Speciaal voor NVP-leden geldt een introductiekorting van 15% voor workshops die vóór 1 maart 2024 worden uitgevoerd.
Boek de door jou gekozen workshop onder vermelding van jouw NVP-lidnummer! Door jouw lidnummer wordt de korting verrekend. 

Onze partners