Logo

Creating People Advantage webinar 2023: Stel de juiste prioriteiten in uitdagende tijden

Creating People Advantage webinar 2023: Stel de juiste prioriteiten in uitdagende tijden

16 nov 2023
Webinar EAPM.png

Ontdek hoe jouw prioriteiten op het gebied van personeelsbeheer zich meten met die van wereldwijde industriële leiders!

Voor de zomer heeft Creating People Advantage (CPA) onderzoek gedaan naar zakelijke uitdagingen. Ruim 7000 respondenten uit meer dan 100 verschillende landen deden mee aan dit onderzoek. Ook wij hebben de oproep voor dit onderzoek gedeeld, waar verschillende NVP-leden gehoor aan hebben gegeven. 

  

Uit dit onderzoek zijn waardevolle inzichten gekomen over de zakelijke uitdagingen, zoals die worden ervaren door HR-professionals. Naar aanleiding van de uitkomsten, organiseert EAPM een webinar waar deze uitdagingen worden besproken en waar je handvatten krijgt om hiermee aan de slag te gaan. In het webinar wordt onder andere ingegaan op de vragen:
  • Hoe verhouden de huidige capaciteiten zich tot het toekomstige belang van kritieke HR-onderwerpen?
  • Welke bevindingen zijn cruciaal voor Europese organisaties?
  • Welke rol zal HR in de toekomst moeten spelen?
  • Wat zijn de vijf aanbevelingen voor HR-leiders om zich voor te bereiden op de toekomst?

 

Dit webinar vindt via Zoom plaats op dinsdag 5 december van 11.00 - 12.00 uur.  

   

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De CPA is een samenwerking tussen de World Federation of People Management Associations (WFPMA) en de Boston Consulting Group (BCG). De WFPMA is een wereldwijd netwerk dat meer dan 660.000 people management professionals over de hele wereld vertegenwoordigt. De leden zijn voornamelijk de continentale federaties die bestaan uit meer dan 90 nationale human resource verenigingen. BCG is een wereldwijd managementadviesbureau en toonaangevend in het adviseren over bedrijfsstrategieën en een erkend leider in human capital strategy consulting. BCG werkt samen met leiders in het bedrijfsleven en de samenleving om hun belangrijkste uitdagingen aan te gaan en hun grootste kansen te pakken.

Onze partners