Logo

Word duurzame partner voor HRM-stages van de Haagse Hogeschool

Word duurzame partner voor HRM-stages van de Haagse Hogeschool

17 nov 2023
Stagepartner Haagse Hogeschool.png

Haagse Hogeschool wil graag samenwerken aan goede HRM-stages, doe je mee?

Een stagepartnerschap. Wat houdt dat in? 

Vorig jaar is de HRM-opleiding van de Haagse Hogeschool begonnen met een pilot waarin niet één, maar minstens vier studenten tegelijk bij een organisatie stagelopen. De Haagse Hogeschool gaat daarbij graag een duurzame relatie aan, omdat dit leidt tot kwalitatief betere stages, een meer inclusieve samenleving en- een professionele groei voor zowel studenten, organisaties als het onderwijs. Tijdens de stageperiode worden vanuit de opleiding begeleidingssessies, kennissessies en/of onderzoekssessies georganiseerd om van en met elkaar te leren. De pilot is zo goed bevallen dat ze dit partnerschap volgend schooljaar met meer organisaties willen verkennen. Daarom is de Haagse Hogeschool op zoek naar NVP-leden die geïnteresseerd zijn in een stagepartnerschap.  

Wat zijn jouw voordelen? 

Naast kennisdeling, zorgt een partnerschap voor efficiëntie. Zo heb je snel toegang tot veel potentiële stagiaires en kunnen ze ondersteunen bij de werving en de onboarding. Je hebt één vast contactpersoon bij de school voor meerdere stagiaires, waardoor gesprekken efficiënt gepland kunnen worden. Ook werken we graag samen aan promotie. Tot slot zorgt een duurzame relatie voor een goede opvolging en een betere overdracht van stages.  

Geïnteresseerd?

Doe dan mee met de online informatiesessie op donderdag 14 december van 11.00 tot 12.00 uur, waarbij het concept wordt toegelicht en er ruimte is voor jouw vragen. Aanmelden kan via een mail naar Digna Rinck, Stagecoördinator HRM van de Haagse Hogeschool, d.rinck@hhs.nl

Onze partners