Logo

Uitnodiging Nive Management Jaarlezing

Uitnodiging Nive Management Jaarlezing

28 nov 2023
Nive Management Jaarlezing.png

Op woensdag 31 januari 2024 vindt de Nive Management Jaarlezing plaats bij Miele in Vianen. Dit event staat in het teken van Artificial Intelligence (AI) en ChatGPT: Hoe kun je AI / ChatGPT toepassen in jouw dagelijkse werk?

Nive Management Jaarlezing

Verken de wereld van Artificial Intelligence (AI) en ChatGPT! Dompel jezelf onder tijdens de exclusieve inspiratiesessie van Ebel Slijp, een expert in de AI-wereld, en laat je verrassen door de ongekende mogelijkheden die deze technologieën bieden. Na deze sessie vindt er een workshop plaats gericht op innovatieve AI-oplossingen binnen het HR-werkveld onder leiding van Lennard Hoendevangers. Tijdens deze fascinerende workshop voorzie je jezelf van de passende AI-hulpmiddelen die je direct kunt benutten.

Na afloop ben je volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van AI en kun je direct aan de slag met praktische tools en waardevolle tips die jouw werk vereenvoudigen, optimaliseren en productiever maken!

Aanmelden

Voor NVP-leden geldt een speciaal deelnametarief van €95,- per persoon. Deze Nive Management Jaarlezing vindt plaats op woensdag 31 januari 2024 van 14.30 tot 17.30 uur bij Miele in Vianen, met een afsluitende netwerkborrel. Meer informatie vind je hier en je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op de Nive site.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marie-Thérèse Schlatmann (Nive) op het telefoonnummer 06 20 01 36 28 of via de mail: mt.schlatmann@nive.org.

Onze partners