Logo

Met korting naar het Jaarcongres HRM in de overheid

Met korting naar het Jaarcongres HRM in de overheid

15 jan 2024
HRMovnl_1200X300_NVP.png

Op donderdag 18 april vindt bij Spant! in Bussum het Jaarcongres HRM in de overheid plaats. Hét congres voor & door HR, lijn, directie/bestuur en gemeentesecretarissen werkzaam in de overheid. De dag staat in het teken van samenwerken, kennisoverdracht en kennisdeling. Dus werk jij als HR-Professional bij de overheid, meld je dan aan voor dit congres en je bent in één dag op de hoogte van de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid.

NVP is participant van het jaarcongres HRM in de overheid,
en daarom ontvangen NVP-leden een korting van €50 op de toegangsprijs. 

THEMA 2024: De Uitdaging voor HR: doorbreek het strategieplafond
De overheid is een populaire werkgever bij alle leeftijdscategorieën binnen de Nederlandse Beroepsbevolking. Zeker in deze tijd waarin de maatschappelijke relevantie, naast goede en duurzame arbeidsvoorwaarden en ontwikkel- en doorgroeikansen, voor veel jongeren ook reden is om bij de overheid te gaan werken. Het blijven creëren van maatschappelijke meerwaarde is echter een enorme opdracht. Hoe kan HR deze maatschappelijke meerwaarde (blijven) faciliteren? De rol van de overheid verandert. De arbeidsmarktkrapte is uitdagend met als bijkomend effect een toenemende werkdruk, meer ziekteverzuim en het risico dat medewerkers, eenmaal aan boord ook weer snel vertrekken. Ook vraagstukken en ontwikkelingen rondom digitalisering, AI en diversiteit en inclusie staan bij veel overheidsorganisaties hoog op de agenda.

HR kan een belangrijke rol spelen in het aanpakken van deze vraagstukken. HR moet hierin gezien worden als strategisch partner door directie en bestuur, maar dat is nog lang niet overal het geval. En als je niet aan die tafel zit, kun je daar ook geen waarde toevoegen. Hoe kan HR deze strategische positie invullen en “als spiegel van de organisatie” stimulerende feedback geven? Welke mindset en competenties heb je als HR-professional hiervoor nodig? Van welke kennis, data en systemen kun je slim gebruik maken? Wat werkt wel en wat juist niet? En last but not least: wat zien we als we onszelf een spiegel voorhouden? Allemaal vragen die voorbij komen op het jaarcongres op 18 april aanstaande.

Vind hier alle informatie over het congres

NVP-leden ontvangen €50 korting met de kortingscode: KRT50NVP24
Schrijf je tijdig in, vol = vol.

Logo HRM in de overheid

 

Onze partners