Logo

Met korting naar het Jaarcongres HRM in de zorg

Met korting naar het Jaarcongres HRM in de zorg

6 jun 2024
HRM in de Zorg 24 sept.jpg

Op dinsdag 24 september 2024 vindt het jaarcongres HRM in de Zorg plaats in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch.
Al 18 jaar is dit hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de zorg en welzijn. U bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor u. Waar kunt u van elkaar leren en samenwerken? Ga tijdens HRM in de Zorg mee in de zoektocht naar meer samensturing en klantgerichtheid. Zorg dat uw zorgorganisatie klaar is voor de arbeidsmarkt van vandaag!

NVP is participant van het jaarcongres HRM in de zorg,
en daarom ontvangen NVP-leden een korting van €50 op de toegangsprijs. 

THEMA 2024: De toekomst tegemoet: HR in de zorg in 2035
In een wereld waarin de zorgsector geconfronteerd wordt met immense uitdagingen, is het essentieel voor zorgorganisaties om vooruit te denken en zich aan te passen. De vergrijzing neemt toe, de vraag naar zorg blijft groeien en het tekort aan zorgprofessionals wordt nijpender. Het is duidelijk dat de toekomst van zorg niet louter binnen de branche zal worden bepaald. Het vraagt om een gezamenlijke inspanning van de maatschappij om in grote mate onderdeel te zijn van de zorgzaamheid die we naar elkaar hebben en zo een aanvulling te zijn op formele zorg. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die een verschil wil maken in de zorg, daartoe de mogelijkheid krijgt?

NVPTijdens de 18e editie van HRM in de Zorg nemen we jou mee op reis naar 2035. We verkennen niet alleen de toekomst van zorg en arbeidsmarkt, maar vooral hoe het HR-vak zich ontwikkelt om deze veranderingen te omarmen en de beweging te starten. HR speelt een cruciale rol bij het leiden van organisaties door tijden van verandering. In de komende decennia zullen HR professionals uitgedaagd worden om zich te ontwikkelen tot strategische partners die een sleutelrol spelen in het vormgeven van een cultuur van continue verandering. Dit vraagt om een transformatie van vaardigheden en mindset van HR professionals. Zo toont onderzoek van Mercer aan dat HR professionals meer expertise moeten krijgen op het vlak van technologie en data. Daarnaast zal er een grote focus gelegd moeten worden op het ontwikkelen van soft skills zoals empathie, flexibiliteit, het vermogen om oplossingsgericht te denken en het tonen van lef om positief af te wijken van de status quo. Bereid je voor op een expeditie naar 2035. Ga in dialoog en bouw nu mee aan de toekomst van zorg en HR en de weg daarnaartoe!

Vind hier alle informatie over het congres

NVP-leden ontvangen €50 korting met de kortingscode: KRT50NVP24
Schrijf je tijdig in, vol = vol.

 

Onze partners