Logo

Whitepaper 'Amplitie'

De weg naar meer welzijn, beter functioneren en groter organisatiesucces

Vooral de snelle technologische veranderingen hebben het mogelijk gemaakt dat veel HR-processen geautomatiseerd worden. Daardoor ligt er voor HR-professionals juist nu een kans om de focus te verleggen en haar nieuwe rol goed in te vullen. banner NVP_amplitie_kleinDe rol om organisaties te helpen uitblinken door het welzijn en functioneren van medewerkers te optimaliseren. Oftewel, door een amplitieve cultuur te creëren binnen de organisatie.

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoe pak je als HR-Professional zoiets aan?

Een amplitieve cultuur is onmisbaar voor succesvolle, toekomstbestendige organisaties

Om je op weg te helpen heeft NVP samen met amplitiedeskundigen Yrenee Koen en Ellen van Dieren van Talent College het whitepaper Amplitie ontwikkelt. In dit whitepaper leggen de auteurs uit wat amplitie is en vertellen ze aan de hand van de vijf belangrijkste HR-thema’s waarom een amplitieve organisatiecultuur tegenwoordig onmisbaar is. Ook gaan ze in op de theorie achter amplitief werken en hoe je amplitief denken en werken toepast in de praktijk.

Download wp Amplitie
 

Hoewel de auteurs dit whitepaper insteken vanuit een HR-visie, is het belangrijk te beseffen dat zij het veel breder hebben over een nieuw soort organisatiecultuur. Dat maakt de inhoud van dit whitepaper minstens zo relevant voor werkgevers, managers, teamleiders, recruiters, verzuimspecialisten, vitaliteitsexperts en anderen die zich bezighouden met inzetbaarheid en ontwikkeling van mensen.

Onze partners