28/01
2020

Digitale HR transformatie en HR marketing, wat moet je ermee?

Locatie

NVP/MOS, Ambachtsstraat 15, 3861 RH in Nijkerk.

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors
2 PE

Wil je meer inzichten, antwoorden en inspiratie op deze vraag. Kom dan naar de inspiratiebijeenkomst Digitale HR transformatie en HR marketing, wat moet je ermee? op 28 januari 2020? Op deze middag organiseert de NVP samen met SRM een inspiratiebijeenkomst.

Onderwerpen:

 • HR & Digital Transformatie
  Het veranderende landschap (technologie, talent war, diversiteit…)
  De rol van HR in organisatie (marketing, communicatie, finance ...)
  Kansen en uitdagingen 
 • Employer Branding
  Employee value proposition 
 • Employee Experience & Employee Journey
  Recruitment
  Onboarding
  Learning
  Career management
  Offboarding
 • Intelligent HR
  AI & datagedreven HR
  Mogelijkheden & databronnen
  Data analytics
  Privacy & veiligheid 

Spreker
Digital strateeg en internationaal spreker Sirous Kavehercy. Met meer dan twee decennia ervaring met ‘hands on strategie’ en een wereldwijd baanbrekend werk in digitale media, heeft Sirous Kavehercy diep inzicht ontwikkeld in de invloed van digitale transformatie en marketing op het HR vak.

Kortom; een bijeenkomst waar jij, als HR-professional, bij wil zijn!

Programma

15.30 uur Inloop
16.00 uur Start programma
18.15 uur Afsluiten met soep met broodjes

Locatie

NVP/MOS, Ambachtsstraat 15, 3861 RH in Nijkerk.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden en ook kosteloos voor de SRM-relaties die hiervoor zijn uitgenodigd. Niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.  

Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende NVP-bijeenkomst hebt meegemaakt en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners