21/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: De kansen van de RI&E

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 21 juni tot 25 juni staat in het teken van de Week van de RI&E: veilig en gezond werken integreren in het bedrijfsproces.

Veel bedrijven zien een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), het daarop gestoelde plan van aanpak en het creëren van een veilige en gezonde werkplek als een kostenpost. Mandy de Koning, advocaat arbeidsrecht en partner TEN Advocaten, en Lucien Stabel, gecertificeerd hoger veiligheidskundige bij de HEINEKEN-brouwerij in ’s-Hertogenbosch, bepleiten juist het tegenovergestelde. Met een goede RI&E kun je kosten besparen, de continuïteit van je processen waarborgen en ongevallen en verzuim voorkomen.

Mandy en Lucien vertellen je in deze online bijeenkomst over de kansen welke een goede RI&E biedt. Waarom dit onderwerp ontzettend belangrijk is voor HR-professionals, hoe jij als HR-professional jouw medewerkers betrekt bij veilig werken en hoe je hen hierover kunt instrueren. Lucien zal vanuit zijn Heineken-ervaring praktische RIE-tips geven.

Programma

14.45 uur Digitale inloop
15.00 uur Start online bijeenkomst
16.00 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners