22/06
2021

ONLINE - NVP Arbo-lab: Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E): Wat is het? Wat moet je doen?

Organisator
NVP activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals, C-Level
1 PE

Juni 2021 is de NVP Maand van de Arbeidsomstandigheden, de week van 21 juni tot 25 juni staat in het teken van de Week van de RI&E: veilig en gezond werken integreren in het bedrijfsproces.

Jan Harmen Kwantes, onderzoeker bij TNO, ondersteunt organisaties met betrekking tot het publieke arbeidsrecht (onder andere Arbo- en Arbeidstijdenwetgeving) en is betrokken bij diverse nationale projecten die bij TNO zijn ondergebracht.

Tijdens deze online bijeenkomst legt Jan Harmen jou precies uit wat een Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) precies is, en wat je hiermee moet doen. Welke stappen moet je doorlopen en wie kun je hier goed bij betrekken? Hoe zit het eigenlijk met de aansprakelijkheid bij het niet aanwezig of niet compleet zijn van een RI&E?
Deze vragen worden beantwoord en Jan Harmen voorziet je van tips over het maken en uitvoeren van een RI&E. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om jouw vragen direct te stellen en met de deelnemers in discussie te gaan.

Klik hier om naar de website van de RI&E te gaan. 

Programma

14.15 uur Digitale inloop
14.30 uur Start online bijeenkomst
15.30 uur Einde online bijeenkomst

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom deze online bijeenkomst kun je contact opnemen met het NVP activiteitenbureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
NVP-leden kunnen kosteloos deelnemen aan deze online bijeenkomst, niet-leden brengen wij voor deelname € 19,50 exclusief btw in rekening.

PE-punten
Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

Onze partners