Logo

Over NVP presenteert Remco Claassen

NVP presenteert Remco Claassen

04/10 2022
Terug naar overzicht
Locatie Kinepolis Jaarbeurs

NVP presenteert: Een middag inspireren en leren met Remco Claassen

Over Leiderschap, persoonlijke groei en goed kunnen communiceren. Claassen laat je zien hoe je het beste uit jezelf en je team haalt.

Doelgroep C-Level, Professionals, Young Professionals, Seniors

NVP presenteert: Een middag inspireren en leren met Remco Claassen

Over Leiderschap, persoonlijke groei en goed kunnen communiceren. Claassen laat je zien hoe je het beste uit jezelf en je team haalt.

Richting geven
Koers houden in een wereld die niet altijd doet wat jij voor ogen hebt, is een uitdaging die je vast herkent. Als professional weet jij als geen ander dat sommige dingen zich ook moeilijk laten managen. Tijd en mensen bijvoorbeeld, maar het zijn wel super belangrijke factoren om succesvol te ondernemen.

In deze megadynamiek heb je nu de mogelijkheid om weer of nieuwe handvatten te krijgen hoe je je persoonlijke invloed bepaalt; hoe je (snel) ander effectief gedrag ontwikkelt. En weet en ervaart hoe je richting geeft aan energie die werkt voor jou, je team en organisatie.

Doe 4 oktober mee!

En laat je inspireren over

  • Hoe je mensen echt in beweging krijgt
  • Wat houdt jou scherp, ook als je niet alle tools en macht hebt
  • De vraag of streven naar ‘werkgeluk’ te soft is of juist keihard nodig?
  • Hoe je in jouw rol de regie neemt
  • Als de focus altijd op de ander is gericht, hoe zit jij dan in je vel?

Over Remco Claassen
Remco is markant, soms bot en altijd met humor. Hij weet op een verfrissende en humorvolle manier zijn publiek tot effectieve leiders te maken. Hij laat zich inspireren door o.a. Deepak Chopra, Wayne Dyer, Helen Palmer, Tony Robbins, Dale Carnegie, Robert Cialdini, Tom Peters en Stephen Covey. Hij pakt de beste ingrediënten uit hun programma’s, slaat deze plat en maakt het toegankelijk. Zijn motto: ‘Leiderschap hoeft geen pijn te doen’.

Als deelnemer aan ‘Krachtig stelling nemen’ krijg je handvatten voor het verbeteren van je persoonlijk leiderschap. Word je aan het denken gezet en neem je gegarandeerd iets mee dat je direct kunt toepassen in je persoonlijk of zakelijke situatie.

Boek nu je ticket en blok je agenda voor: 4 oktober en laat je inspireren door NVP & Remco Claassen.

ps. Lees ook het interview met Remco in NVP-Magazine

 

Een filevrij programma

15:30 - 16:00 uur - inloop
16:00 - 17:30 uur - Remco Claassen neemt je mee in een indrukwekkende, grappige en bizarre trip over leiderschap
17:30 - 18:00 uur - pauze
18:00 - 19:00 uur - Remco Claassen zoomt in op persoonlijk leiderschap, waarbij aan het eind alles perfect samenvalt en je concreet handvatten hebt voor de rest van je leven
19:00 - 20:00 uur - borrel

Kosten
Ben je NVP-lid dan kun je kosteloos deelnemen.

Niet-leden betalen €250,- exclusief btw
Ben je partner van NVP, dan hebben we een speciaal tarief van €150,- exclusief btw. Een korting van liefst €100!

Wil je met je team (min. 4) deelnemen, neem dan contact met ons op via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Een kortingscode?
Heb jij een kortingscode ontvangen, dan kun je met deze code je ticket bemachtigen? Klik op "Ja, ik wil mezelf aanmelden", maak een account aan en tijdens je registratie vul je jouw kortingscode in.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen we op je deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot vrijdag 16 september kosteloos afmelden. Dat kan door een e-mail te sturen aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 150,- exclusief btw in rekening gebracht.

Deel via:

Onze partners