Logo

Over NVP Online Kennissessie - People First

NVP Online Kennissessie - People First

01/11 2022
Terug naar overzicht
Online

Deze sessie zal online plaatsvinden. Je krijgt in de aanloop naar de sessie toe een link toegestuurd om deel te nemen.

Op 1 november aanstaande geeft Frenk van Assen een unieke inkijk in de gesloten wereld van de Special Forces

Doelgroep C-Level, Professionals, Young Professionals, Seniors
Labels

Op 1 november aanstaande geeft Frenk van Assen een unieke inkijk in de gesloten wereld van de Special Forces. Samen met 2 ondernemers en 2 voormalig collega’s schreef hij het 2e best verkochte managementboek van afgelopen jaar: Green On. In een interactieve presentatie geeft hij middels diverse filmpjes en anekdotes uit zijn carrière, onder andere antwoord op de volgende vragen: hoe kom je tot maximale impact met kleinschalige zelfstandig opererende teams, in een wereld die verre van ideaal is? Welke teamcultuur gaat daar achter schuil? Hoe ziet de werving en selectie eruit van deze high performing teams? Hoe zorg je voor headspace onder stressvolle en uitdagende omstandigheden? Verder deelt hij een groot aantal Green On lessen uit het boek voor optimale samenwerking van teams. Een oprecht, mooi verhaal, zonder Rambo’s met yoga en mindfulness als oplossing.

Wie is Frenk?
Als kind werd het belang van samenwerken snel duidelijk Frenktoen Frenk met zijn gezin emigreerde. Communicatie bleek de sleutel en al snel bouwde hij een nieuw leven op in het buitenland. Aanpassingsvermogen werd zijn tweede natuur. Eerst bij het Korps Mariniers, daarna tijdens de commando opleiding en tijdens zijn carrière bij de Special Forces. Hij specialiseerde zich als explosieven expert en in de 14 jaren die volgden kwam hij in alle uithoeken van de wereld. Hij bekwaamde zich verder als specialist binnen het informatie domein, een cruciaal element binnen de Special Forces bij het plannen en uitvoeren van geheime operaties.

Einde Special Forces, en nu?
Aan het begin van de corona pandemie ontstond het idee de principes en ervaringen vanuit de Special Forces te vertalen naar het leven van alledag en de corporate wereld. Samen met prof. Dr. Ir. Daan Dohmen en dr. Joris Janssen bundelde hij de krachten en ontstond het idee voor het boek. 01 oktober 2021 werd het gelanceerd. Vrijwel direct zorgden de positieve reacties maar ook vragen voor verdere ondersteuning al snel voor het ontwikkelen van trainingen en trajecten, om conform de principes uit het boek te gaan werken. Inmiddels is Frenk dan ook niet meer actief dienend en runt hij samen met 2 andere voormalig collega’s het bedrijf ThreeFront, wat organisaties en teams traint en ondersteund bij het adapteren van andere werk of organisatievormen. Hij woont in Limburg, is vader van een dochter en houdt van wandelen in de natuur en de formule 1.

Programma
15.15 - digitale inloop
15.30 - start online kennissessie
17.00 - einde online kennissessie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten
Voor NVP-leden is deze Online Kennissessie kosteloos. Niet-leden betalen € 19,50 (exclusief BTW). Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende online kennissessie hebt gevolgd en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur.

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw online deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht.

 

Onze partners