Logo

Over Proactief aan de slag met verzuim vanuit juridisch perspectief

Proactief aan de slag met verzuim vanuit juridisch perspectief

14/02 2023
Terug naar overzicht
Locatie ADM Kantoor

Langdurig zieke werknemers in het tweede ziektejaar zijn een hoge kostenpost voor werkgevers. Als HRM’er wil je er daarom alles aan doen om de verzuimbegeleiding van zieke werknemers binnen jouw organisatie adequaat op te pakken en het WIA proces goed te laten verlopen.

Doelgroep C-Level, Professionals, Young Professionals, Seniors
Labels

Langdurig zieke werknemers in het tweede ziektejaar zijn een hoge kostenpost voor werkgevers. Als HRM’er wil je er daarom alles aan doen om de verzuimbegeleiding van zieke werknemers binnen jouw organisatie adequaat op te pakken en het WIA proces goed te laten verlopen. Toch komt het voor dat je in bezwaar moet gaan tegen sancties en oplegging van boetes, om jou de nodige handvatten hierbij te geven, bieden wij de bijeenkomst:proactief aan de slag met verzuim vanuit juridisch perspectief”.

Tijdens deze interactieve bijeenkomst word jij als HRM’er in twee uur bijgepraat over de belangrijkste aandachtspunten bij complexe langdurige verzuimdossiers én krijg je praktische tips over hoe je het beste kunt omgaan met de huidige achterstanden bij de WIA-beoordelingen!

Uniek aan deze bijeenkomst is dat er ruimte en gelegenheid is om op een interactieve manier casuïstiek te bespreken. Als deelnemer kun je voorafgaand aan de bijeenkomst een korte casuspositie insturen. Een selectie van de ingestuurde casuïstiek zal tijdens het tweede gedeelte van de cursus worden besproken. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor interactie en vragen! 

Logo BenthemLeer van je collega’s en profiteer van de (juridische en praktische) kennis van de trainers/advocaten van Benthem Gratama advocaten.

Een leuke bijkomstigheid is dat je als deelnemer na de cursus 30 minuten gratis kennis kunt maken met het product BG SPARRINGPARTNER. Hier kun je meer lezen over dat product.

Let op: er zijn 40 plaatsen beschikbaar om de interactie te waarborgen. Schrijf je dus snel in!

Programma

15:30 - 16:00 uur Inloop
16:00 - 18:00 uur Inhoudelijk programma verzorgd door Lex Takkenberg en Stéphanie Heijtlager
18:00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Annuleringsregeling
Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op jouw deelname. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Als je je opgeeft en niet deelneemt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, wordt het no-show tarief à € 15,- exclusief btw in rekening gebracht

Deel met anderen

Deel via:

Onze partners