Logo

The Experience Award: wie nomineer jij?

The Experience Award: wie nomineer jij?

26 mei 2020
Experience award.jpeg.webp

The Experience Award The Experience Award wil iedereen bewust maken van menselijke duurzaamheid waarbij duurzaam omgegaan wordt met de ervaring, kennis en innovativiteit van ervaren 50+ werkenden. Verder wil The Experience Award de voordelen van een divers personeelsbestand en inclusief personeelsbeleid benadrukken. Door hun levenservaring hebben 50+ werkenden meer zelfkennis, meer zelfvertrouwen en meer stabiliteit. Ze blinken uit in betrokkenheid, eigenaarschap, loyaliteit en arbeidsethiek.

The Experience Award is dé prijs voor ervaren 50+ werkenden met arbeidsethos die innovatief, flexibel, inspirererend en productief zijn en die een onmisbare factor zijn in de continuïteit van Nederland. Daarnaast is het voor The Experience Award vanzelfsprekend dat er sprake is van een gezonde levensstijl en vitaliteit. Het is een jaarlijkse prijs die ervaren 50+ medewerkers en ZZP'ers beloont en in de schijnwerpers zet voor hun tomeloze inzet en waardevolle competenties en hun bijdrage aan ontwikkeling en innovatie belicht en beloont.

Wie nomineer jij?

In deze nieuwsbrief vind je meer informatie en kun je iemand nomineren

Onze partners