Logo

HR van de toekomst: Datagedreven en Employee Experience

HR van de toekomst: Datagedreven en Employee Experience

29 jun 2021
MijnVerhaalNVP_nieuwsbericht_afbeelding.png.webp

In de serie NVP-professionals vertellen hun HR-verhaal maak je in deze MijnVerhaalNVP kennis met bevlogen Thomas Hendrickx. Wie is Thomas? Wat is zijn rol binnen McCoy? En waar komt zijn passie voor HR en IT vandaan?

 

HR-innovatie

Ben jij net als Thomas enthousiast om met andere NVP-leden te sparren over HR-innovatie? Dan nodigen we je uit om te reageren, met als doel kennis en ervaring samen te voegen om vervolgens deze te delen, in welke vorm dan ook, binnen het NVP-netwerk. 

Laat je inspireren door de blog "HR van de toekomst: Datagedreven en Employee Experience"

Een keer per jaar een beoordelingsgesprek en een HR-afdeling die zich enkel nog bezighoudt met eendimensionale zaken als functiehuizen, openstaande vacatures vullen, ziekteverzuim, disfunctioneren en verloop. Daar win je de race niet meer mee, vinden Amber Smeulders en Thomas Hendrickx. De een bekijkt de toekomst van de werknemer vanuit de menselijke kant, de ander vaart op tech en data om orde te scheppen in de kantoorjungle. People & Tech als drijvende factor voor HR dus. In het midden vinden de twee elkaar en van daaruit willen ze de branche wakker schudden. Tijd voor verandering. Tijd voor HRX: Human Resource eXperience. Hoe je dat vormgeeft volgens het duo? Leer je werknemers kennen. Ook als je er 10.000 hebt. En dat is echt niet zo tijdrovend en ingewikkeld als het klinkt. Zeker niet met alle technologische mogelijkheden van nu. 

Lees verder....

Onze partners