Logo

HR Proffie zet succesvol HR-beleid in de spotlights

HR Proffie zet succesvol HR-beleid in de spotlights

13 jul 2021
Social-Zoektocht-1800x492-(met-tekst).jpg.webp

Elk jaar gaat de HR Proffie jury op zoek naar organisaties die met innovatief HR-beleid hebben bewezen succesvol te zijn. Ook dit jaar wordt de HR Proffie uitgereikt om ‘the best-of-the-best’ te waarderen.

Het nominatietraject, waarbij de organisatie, de directie en de HR-afdeling worden doorgelicht en waar een deskundige vakjury onafhankelijke feedback geeft, is een mooi en inspirerend proces. Alleen het meedoen geeft al veel energie en focus op wat er is gerealiseerd. Uiteindelijk mag de winnaar van de HR Proffie zich ook met recht profileren als de organisatie met het beste trackrecord op het terrein van Human Resources Management.

Ben of ken jij een organisatie waar goed ingespeeld is op veranderende omstandigheden met behoud van de bedrijfscultuur of een organisatie die in disruptieve omstandigheden een transitie heeft doorgemaakt waarbij HR activiteiten een belangrijke rol hebben gespeeld? Laat het de HR Proffie vakjury weten. De vakjury is niet zo zeer op zoek naar volledige perfectie maar naar best-practices; concrete voorbeelden die het HR-vakgebied verder brengen.

Meedoen is eenvoudig. Het begint met het online aanmeldingsformulier in te vullen op de HR Proffie website


In 2020 won VanderLande de HR Proffie

Mirjam Leenders, Global Head of People Services bij Vanderlande Industries gaat in deze podcast in op de people strategy, waar de HR-strategie een afgeleide van is. People strategy is de people agenda binnen de strategie van Vanderlande. Over de focuspunten en hoe people- en HR-strategie worden vormgegeven praten Mirjam Leenders en Peter van den Hout.

12667 NVP Magazine 2021#1 Cover

'Raf Lamberts vertrouwt op het goede van de mensen'

Vanderlande is wereldmarktleider in logistieke procesautomatisering op luchthavens en in distributiecentra. Het bedrijf heeft ruim 7.500 medewerkers, waarvan circa 2.200 in Nederland. Eind vorig jaar ontving Vanderlande de HR Proffie Award voor zijn vooruitstrevende en onderscheidende HR-beleid dat inzet op radicale klantgerichtheid en extreme medewerkers-sensitiviteit. CHRO Raf Lamberts: "Dit houdt in dat we onze medewerkers overal ter wereld maximaal ondersteunen. Het is het fundament voor onze groeistrategie."

 

Lees het hele interview met Raf Lamberts hier


 

Onze partners