Logo

People Analytics Resource Library

People Analytics Resource Library

17 okt 2021
90 essentiele hr bronnen (768 x 430 px).png.webp

Onder invloed van technologie verandert de wereld van HR snel. NVP en partner AIHR bieden je de mogelijkheid om de nieuwste HR-vaardigheden te leren, zodat je 2022 goed voorbereid kunt starten. Zo heb je o.a. toegang tot meer dan 90 essentiële People Analytics-bronnen, een ​​lijst met artikelen, rapporten, video's en meer.

Deze 90+ People Analytics-bronnen zijn geselecteerd door Erik van Vulpen, drijvende kracht achter de HR Analytics blog, dat nu een onderdeel van AIHR.com is. Hij heeft zijn expertise ingezet om deze ​​lijst met artikelen, rapporten, video's samen te stellen. De verzamelde informatie biedt je de mogelijkheid om je kennis en acties te verrijken en te werken naar de gewenste resultaten.

Naar de meer dan 90 People Analytics-bronnen


Over AIHR
NVP-partner AIHR heeft het grootste curriculum van online HR-cursussen en certificeringen die online beschikbaar zijn. Het is de plek om vaardigheden te leren om je carrière vooruit te helpen en relevant te blijven in het steeds veranderende digitale HR-landschap.
Goed om te weten: NVP-leden ontvangen korting op AIHR-trainingen 

Onze partners