Logo

Sprekers bij NVP Voorjaarscongres: Reinventing HR - Pushing the boundaries

NVP Voorjaarscongres: Reinventing HR - Pushing the boundaries

19/04 2023
Terug naar overzicht
Locatie Randstad Experience

Thema
Reinventing HR - Pushing the boundaries

Doelgroep C-Level, Professionals, Young Professionals, Seniors
Labels

Over de sprekers

 1. Bloem (Luca)

  Luca Bloem

  Luca is een twintiger die graag etentjes met vrienden organiseert en dol is op musea. Maar bovenal is Luca een starter in het werkende leven. Ze werkt bij Jonge Honden, een adviesbureau dat junioren inzet om het werk net even anders te doen dan dat het altijd wordt gedaan. Zo zet Luca nu haar kwaliteiten in bij de directie participatie van het ministerie van infrastructuur en waterschappen.
 2. Bonnema (Eipie)

  Eipie Bonnema

  Eipie heeft in haar carrière veel verschillende rollen in het HR werkveld bekleed. Zowel in de zakelijke dienstverlening als in de zorg. Zo was ze verantwoordelijk voor programma’s rondom Duurzame Inzetbaarheid en talentontwikkeling bij Achmea. Maar ook in het ontwikkelen en introduceren van medewerkerreizen en datagedreven HR in de zorg De medewerker op de eerste plaats in de context van de organisatie is haar blijvende focuspunt. Waarbij beleid en praktijk hand en hand met elkaar gaan.
 3. Casteleijn (Marlies)

  Marlies Casteleijn

  Marlies is adviseur strategisch gezondheidsmanagement bij Inhealth. In de afgelopen 8 jaar heeft Marlies zich ontwikkeld in veranderkunde en organisatieontwikkeling, waarbij de thema’s duurzame inzetbaarheid en verzuim(preventie) centrale thema’s zijn. In de praktijk ziet Marlies dat levensfasebeleid/generatiemanagement een van de belangrijke onderwerpen is in het creëren van een toekomstbestendige organisatie. Vanuit haar brede ervaring neemt ze HR professionals graag mee in wat strategisch gezondheidsmanagement voor hun organisatie kan betekenen.
 4. Cox (Michèle)

  Michèle Cox

  Michèle heeft tijdens haar carrière als HR professional voor verschillende branches gewerkt, zowel nationaal als internationaal. Denk hierbij aan organisaties zoals HEMA, OMRON Healthcare en meest recentelijk is zij aangesteld als People & Culture Partner bij HiBob binnen de HR tech. Tijdens haar loopbaan heeft zij veel ervaring opgedaan binnen verschillende bedrijfstakken, waaronder retail, distributie en fabrieken, de medical device industry en nu tech. Al deze ervaringen brachten ieder op hun eigen manier uitdagingen, veranderingen en kansen met zich mee. In haar voorgaande rollen en huidige rol richt zij zich op vraagstukken en het leiden van projecten waaronder ‘Het Nieuwe Werken’ (Hybrid), ‘Health & Wellbeing’, ‘Learning & Development’, ‘Change Management’ and ‘Organizational Change’. Als People & Culture Partner ligt haar focus op het creëren van een organisatiecultuur die bijdraagt aan betrokken en gemotiveerde medewerkers die tijdens een constant veranderende omgeving het beste uit zichzelf en hun organisatie kunnen halen.
 5. Farley (Brian)

  Brian Farley

  Brian Farley is al 30 jaar coach van high performance teams in het honkbal en wordt meerdere malen Coach van het Jaar. In 2010 wordt Brian bondscoach van het Nederlandse honkbalteam. Met zijn bijzondere manier van coachen, smeedt hij het team tot een eenheid van spelers die naar het beste resultaat streven. Zo brengt hij het Nederlands team naar een uitzonderlijke prestatie: een gouden medaille op het WK-honkbal in 2011. De allereerste keer dat een Europees baseball team de WK-titel verovert in deze sport!
 6. Gerrits (Elseriet)

  Elseriet Gerrits

  Elseriet is adviseur duurzame inzetbaarheid bij Inhealth. Vanuit haar achtergrond in klinische & sociale psychologie brengt ze werk en (mentale) gezondheid samen. Ze gaat daarin graag de uitdaging om complexe vraagstukken (zoals generatiemanagement) te vertalen naar een pragmatische plan. Een belangrijk onderdeel daarvan is het vertalen van de input van medewerkers naar een organisatiebrede aanpak, want medewerkers hebben zelf vaak een belangrijk deel van de puzzel in handen.
 7. Kok (Robin)

  Robin Kok

  Robin is adviseur inclusieve arbeidsmarkt bij AWVN en bij De Normaalste Zaak. (De Normaalste Zaak is een groeiend netwerk van meer dan 700 bedrijven en organisaties die samen aan een inclusieve arbeidsmarkt bouwen). Robin vindt het belangrijk dat we ervoor zorgen dat iedereen die dat wil en kan, in staat is om te werken. Op dit moment is dat niet het geval. We moeten leren creatiever naar functies en taken te kijken en ervoor zorgen dat bepaalde structuren, zoals binnen werving en selectie, objectief zijn.
 8. Meurs (Simone)

  Simone Meurs

  Na het afstuderen (business events en tourism) ben ik 12 jaar werkzaam geweest in de commerciële arbeidsbemiddeling voor het Rotterdamse havenindustrieel complex. Tijdens deze periode heb ik veel kennis opgedaan van arbeidsmarktvraagstukken, hrd en de ontwikkelingen in het havenindustrieel complex. In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs waar ik diverse teams heb aangestuurd. Met toenemende vraagstukken op het thema leven lang ontwikkelen ben ik vanaf dit jaar als strategisch adviseur aangesteld voor STC Next. Thema’s zoals aansluiting onderwijs- arbeidsmarkt, flexibilisering van het onderwijs en passend onderwijs staan dagelijks op de agenda.
 9. Oerlemans, I. (Irene)

  Irene Oerlemans

  Irene is partner en consultant bij Bunchmark, innovatief HR Adviesbureau in Amsterdam. Zij ondersteunen groeibedrijven hun ambities waar te maken. Dat doen ze door innovatieve HR strategieën en instrumenten te ontwikkelen. De expertise van Irene spits zich toe op beoordelen en belonen, inrichtingsvraagstukken, functiewaardering en het ontwikkelen van people plannen op maat. Daarnaast is Irene voorzitter van de NVP, Netwerk voor HR Professionals. Na een lange carrière in diverse generieke HR functies legt zij zich in deze rol toe op het verder uitbouwen van dit netwerk.

 10. Oude Wolbers (Miriam)

  Miriam Oude Wolbers

  Ir. Miriam Oude Wolbers is bedrijfskundige, executive (team)coach bij Bloei Consultancy en mede auteur van het boek ‘Coaching werkt! Hoe coaching bijdraagt aan succesvolle organisaties’ daarnaast is Miriam bestuurslid bij NOBCO, zit in de redactieraad van het e-magazine Coach en is gecertificeerd EIA Senior Practitioner coach. Miriam’s drijfveer is mensen en teams te laten floreren en op die manier bij te kunnen dragen aan de steeds veranderende organisaties van de toekomst.
 11. ten Hoonte (Marjolein)

  Marjolein ten Hoonte

  Marjolein Ten Hoonte is directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad. Ze analyseert trends en ontwikkelingen op het gebied van werk en de arbeidsmarkt.
 12. van Poelje (Sari)

  Sari van Poelje

  Drs Sari van Poelje heeft 35 jaar ervaring als internationale executive en teamcoach en is een expert op het gebied van agile business innovatie. Sari is de directeur van Intact Academy, gericht op het geven van geaccrediteerde TA training aan coaches en consultants in 14 verschillende landen, en was 23 jaar directeur bij verschillende multinationals. Sari werkt als consultant voor multinationals, familiebedrijven en start-ups in een breed scala van industrieën. Vanuit haar eigen ervaring als directeur bij multinationals als Shell, Emi music, KLM en ASML coacht ze leiders en leiderschapsteams om wendbare structuren, inspirerende samenwerking en innovatieve culturen te creëren. Ze is een TSTA-O, PCM trainer en coach, NOBCO-EMCC geaccrediteerde Master coach en heeft Master’s als systemische teamcoach en als supervisor. Sari heeft talloze artikelen en boeken gepubliceerd over leiderschap, coaching en organisatieverandering. Voor meer informatie ga naar: www.intactacademy.com of www.agilebusinessinnovation.com
 13. van der Aa (Paul)

  Paul van der Aa

  Paul van der Aa is lector Inclusieve Arbeid bij Kenniscentrum Talentontwikkeling van Hogeschool Rotterdam. Hij houdt zich bezig met praktijkgericht onderzoek naar de vraag hoe hbo-opgeleide professionals vanuit verschillende rollen kunnen bijdragen aan het vergroten van kansen op waardevol werk voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. De uitkomsten van onderzoek worden vertaald naar publicaties, producten voor de beroepspraktijk en naar het hbo-onderwijs.

Onze partners