Logo

Over NVP Voorjaarscongres "DIVERSITY, EQUITY AND INCLUSION"

NVP Voorjaarscongres "DIVERSITY, EQUITY AND INCLUSION"

21/03 2024
Terug naar overzicht
Locatie Hogeschool Rotterdam

Datum & tijd
21 maart 2024
09.30 - 15.30

Doelgroep C-Level, Professionals, Young Professionals, Seniors

Ontdek de Kracht van Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie
op het NVP Voorjaarscongres op 21 maart!

Waarom 21 maart?
Niet alleen start de lente op 21 maart, het is ook de Internationale Dag tegen Racisme én de Dag van de HR Professional. Een dag vol betekenis dus! Een uitgelezen dag om als HR-Professionals de diepte in te gaan op het actuele en cruciale thema Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie (DE&I), en er met z’n allen als People professionals voor te zorgen dat vanaf nu in iedere organisatie het DE&I-beleid hoog op de agenda staat!

Wat gaan we doen?
Workshops
In de ochtend plannen we twee workshoprondes. In beide rondes heb je de keus uit vier onderwerpen die het thema DE&I raken. De workshops worden gegeven door prominente personen uit het HR-vak en het DE&I-werkveld.

Pauze met netwerkmogelijkheden
Aan het eind van de ochtend staat er een lekkere lunch voor je klaar en kun je met collega HR-Professionals en studenten van de Hogeschool Rotterdam ervaringen en tips uitwisselen.

Plenair programma
Na de pauze starten we het plenaire programma. Met twee zeer inspirerende keynotes, Jojanneke van der Toorn (bijzonder hoogleraar LHBT+ Workplace Inclusion aan de Universiteit Leiden) en Sinan Çankaya (cultureel antropoloog, schrijver en gepromoveerd op een onderzoek naar diversiteit binnen de politieorganisatie), twee praktijkcases en een gesprek met experts Gwen Kolader en Christina van Zanten, waar ook de zaal bij betrokken wordt.

Bekijk hier het volledige programma
Vind hier meer informatie over de sprekers

Waarom deelnemen?
Het NVP Voorjaarscongres is hét evenement waar bewustwording centraal staat. Wij geloven in de kracht van Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie en willen HR-professionals de juiste tools en inzichten meegeven om deze waarden in de praktijk te brengen. Leer van experts en deel ervaringen met andere HR-professionals die te maken hebben met dezelfde uitdagingen.

Ontdek de impact van een inclusieve cultuur op bedrijfsresultaten en neem praktische kennis mee naar huis!

Schrijf je vandaag nog in voor het NVP Voorjaarscongres op 21 maart en maak samen met ons het verschil!

Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst!

Locatie
We zijn op 21 maart te gast bij de Hogeschool Rotterdam locatie Kralingse Zoom, waar ook studenten deelnemen aan het congres. We hopen daarmee op een mooie interactie tussen HR-Professionals en de nieuwe generatie. De locatie ligt aan de snelweg en is ook zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tot ziens op 21 maart!

Tijd
Van 09:30 uur tot 15:30 uur

Aanmelden
De registratie is geopend, meld je aan via de knop aan de rechterzijde!

Kosten
Ben je NVP-lid of student dan kun je kosteloos deelnemen.
Niet-leden zijn ook van harte welkom. Na inschrijving brengen we een bedrag van EUR 75,- excl BTW in rekening.

Onze partners