29/11
2018

Arbeidsrecht: van oud naar nieuw

Locatie

Bierman Advocaten
Laan van Westroijen 4
4003 AZ Tiel

Organisator
NVP
Doelgroep
Professionals, Seniors
2 PE

De belangrijkste wetswijzigingen en actualiteiten besproken -

Wil jij goed voorbereid het nieuwe jaar in? Kom dan donderdag 29 november 2018 naar het seminar 'Arbeidsrecht: van oud naar nieuw'. Tijdens dit seminar bespreken wij de belangrijkste wetswijzigingen en actualiteiten binnen het arbeidsrecht.

De komende twee jaar staat er genoeg op stapel als we de plannen van het kabinet mogen geloven. Compensatie van de transitievergoeding bij langdurige arbeidsongeschiktheid, uitbreiding van het geboorteverlof, de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) etc. Vooral de WAB zal voor de nodige veranderingen zorgen. Zo wordt o.a. de duur van de proeftijd aangepast, maar ook het recht op transitievergoeding.

Op donderdag 29 november 2018 zetten onze arbeidsrechtspecialisten de belangrijkste (en meest ingrijpende) wijzigingen voor jou op een rij, zodat je goed voorbereid aan 2019 kunt beginnen.

Programma

15:00 uur Ontvangst
15:30 uur Arbeidsrecht: van oud naar nieuw, deel I
16:30 uur Pauze
16:45 uur Arbeidsrecht: van oud naar nieuw, deel II
17:30 uur Borrel

Locatie

Bierman Advocaten
Laan van Westroijen 4
4003 AZ Tiel

Meer informatie

Voor praktische en inhoudelijke zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij Bierman Advocaten via info@bierman.nl of 0344 677 188.

Aanmelden
Aanmelden voor deze website kan via de website van Bierman Advocaten.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Onze partners