Logo

Whitepapers

Leer meer over HR-gerelateerde thema's door onze zorgvuldig samengestelde whitepapers. Ze zijn zowel intern ontwikkeld als in samenwerking met betrokken partners. De whitepapers bieden waardevolle perspectieven op speciffieke onderwerpen binnen human resources. De whitepapers zijn kosteloos te downloaden. 

Social impact in HR-beleid

Advertentie whitepaper Social Impact in HR-beleidMet de maatschappelijke inzet van medewerkers kunnen bedrijven verschil maken in de samenleving én gelijktijdig bijdragen aan HR-doelen. In deze whitepaper komen betrokken bedrijven aan het woord die hun good practise delen, over de rol die vrijwilligerswerk in hun bedrijf speelt - in alle fasen van de employee-journey. 

Whitepaper 'Social impact in HR-beleid'

  

Amplitie

banner NVP_amplitie_kleinIn dit whitepaper leggen de auteurs uit wat amplitie is en vertellen ze aan de hand van de vijf belangrijkste HR-thema’s waarom een amplitieve organisatiecultuur tegenwoordig onmisbaar is. Ook gaan ze in op de theorie achter amplitief werken en hoe je amplitief denken en werken toepast in de praktijk.

Whitepaper 'Amplitie'

 

Van ego naar eco in organisaties   

Whitepaper van ego naar ecoDit whitepaper geeft antwoord op de vraag ‘wat kan een HR-professional doen om de context van teams te beïnvloeden, zodanig dat de teams optimaal gaan functioneren’. Prof. Dr. Lidewey van der Sluis heeft hier veel onderzoek naar gedaan en kan dit vanuit de wetenschap onderbouwen: “het heeft meer effect wanneer je je op de werking van teams en de team-output richt, dan op de individuen binnen dat team”. 

Whitepaper 'van ego naar eco in organisaties'

Onze partners