28/11
2019

AVR, de vervanger van de CAO? De FNV en ING lichten toe!

Locatie

FNV Centraal Vakbondshuis Utrecht
Hertogswetering 159
3543 AS UTRECHT

Organisator
NVP Activititeitenbureau
Doelgroep
Young Professionals, Professionals, Seniors
2 PE

Je werkt waarschijnlijk bijna elke dag met een CAO dus je weet hier alles over. Of toch niet? Want weet jij hoe een CAO of AVR tot stand komt? En welke voordelen ze hebben?

In de afgelopen periode zijn er veel acties gevoerd. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk en wie zijn degene die deze acties op touw zetten? 

De FNV nodigt je op 28 november uit bij het Centraal Vakbondshuis in Utrecht om een kijkje te nemen en je te vertellen wat er eigenlijk gebeurt in een CAO traject. In het mooie gebouw, ook wel de diamant van FNV genoemd, heten we je graag welkom! De diamant staat onder andere voor 125 jaar moderne vakbond, in 1884 werd namelijk de vakbond van diamantbewerkers opgericht. 

Gerard van Hees (bestuurder bij FNV) en Bart Rijntjes (Global Head People Services Delivery at ING) nemen je mee in de finesse van een CAO-traject. Zij gaan met elkaar in gesprek over arbeidsverhoudingen & het nut en de noodzaak hiervan, contractvrijheid en de praktische kant van nawerking van de CAO. Ook deelt Gerard zijn ervaringen vanuit de werkgeverskant met de vakbond. 

Het wordt een echte interactieve sessie en na afloop van de bijeenkomst zien we je graag bij de netwerkborrel! 

Programma

16.30 uur Inloop
17.00 uur Start inhoudelijk programma 
18.30 uur Netwerkborrel

Locatie

FNV Centraal Vakbondshuis Utrecht
Hertogswetering 159
3543 AS UTRECHT

Meer informatie

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners