31/10
2017

Basisopleiding arbeidsrecht

Locatie

Aristo Utrecht
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht

0 PE

 

Certified HR Professionals ontvangen bij deelname aan 4 modules 28 PE punten

 

 

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Veel professionals hebben met het arbeidsrecht te maken. De komst van uitgebreide, complexe en steeds veranderende regels zoals bijvoorbeeld de Wet werk en zekerheid (Wwz) en de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet Dba) zorgen voor veel vragen. Daarnaast biedt het arbeidsrecht de mogelijkheid om zonder advocaat te kunnen procederen. Dat maakt dat het arbeidsrecht tot een veelzijdig en laagdrempelig rechtsgebied.

Deze opleiding is ontwikkeld voor praktijkjuristen, maar is ook interessant voor bijvoorbeeld HR- of personeelsmanagers, directieleden, medezeggenschapsraden en mediators met een juridische achtergrond.

Met deze basisopleiding krijg je alle kennis en toepassingen die jij nodig hebt. Je kiest zelf de modules die jij in jouw praktijk nodig hebt. Omdat kennis rondom arbeidsverhoudingen, de arbeidsovereenkomst en het ontslagrecht voor alle juristen relevant is, is het volgen van module 1 en 3 verplicht. Je kiest dus zelf voor een twee-, drie- of vierdaagse opleiding.

De basisopleiding is opgebouwd uit vier modules van een dag, in de vorm van klassikaal onderwijs. De bijeenkomsten zijn interactieve en praktijkgerichte colleges waarin we, naast kennisoverdracht, werken aan de hand van praktijkgerichte casuïstiek en voorbeelden. De modules 1 en 3 zijn verplicht.

Programma

De opleiding bestaat uit vier opleidingsdagen, de data zijn: 31 oktober, 17 november, 1 december, 19 december 2017. Klik hier om het volledige programma per dag te bekijken. 

Kosten:
De reguliere deelnameprijs bedraagt voor 4 modules € 1.800,00, 3 modules € 1.400,00 en 2 modules € 975,00.
NVP leden kunnen inschrijven tegen een ledenprijs en ontvangen korting, zij betalen € 1.530,00 voor 4 modules, € 1.190,00 voor 3 modules en € 829,00 voor 2 modules. 

Locatie

Aristo Utrecht
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze opleiding? Neem dan contact op met Paul Tillemans van OSR Juridische Opleidingen, tel. 06-27 07 50 48 of per e-mail via tillemans@osr.nl

 

Aanmelden kan via deze link >

Annuleringsregeling

Kijk voor de algemene voorwaarden op de website van OSR Opleidingen. 

Onze partners