31/10
2017

Basisopleiding arbeidsrecht

Locatie

Aristo Utrecht
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht

0 PE

 

Certified HR Professionals ontvangen bij deelname aan 4 modules 28 PE punten

 

 

Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Veel professionals hebben met het arbeidsrecht te maken. De komst van uitgebreide, complexe en steeds veranderende regels zoals bijvoorbeeld de Wet werk en zekerheid (Wwz) en de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet Dba) zorgen voor veel vragen. Daarnaast biedt het arbeidsrecht de mogelijkheid om zonder advocaat te kunnen procederen. Dat maakt dat het arbeidsrecht tot een veelzijdig en laagdrempelig rechtsgebied.

Deze opleiding is ontwikkeld voor praktijkjuristen, maar is ook interessant voor bijvoorbeeld HR- of personeelsmanagers, directieleden, medezeggenschapsraden en mediators met een juridische achtergrond.

Met deze basisopleiding krijg je alle kennis en toepassingen die jij nodig hebt. Je kiest zelf de modules die jij in jouw praktijk nodig hebt. Omdat kennis rondom arbeidsverhoudingen, de arbeidsovereenkomst en het ontslagrecht voor alle juristen relevant is, is het volgen van module 1 en 3 verplicht. Je kiest dus zelf voor een twee-, drie- of vierdaagse opleiding.

De basisopleiding is opgebouwd uit vier modules van een dag, in de vorm van klassikaal onderwijs. De bijeenkomsten zijn interactieve en praktijkgerichte colleges waarin we, naast kennisoverdracht, werken aan de hand van praktijkgerichte casuïstiek en voorbeelden. De modules 1 en 3 zijn verplicht.

 

Klik hier voor meer informatie > 
 
Locatie

Aristo Utrecht
Brennerbaan 150
3524 BN Utrecht

Onze partners