12/09
2019

Bedrijfsbezoek Voys: beoordelen & belonen op basis van rollen (model Baarda)

Locatie

Voys, Lübeckweg 2, 9723 HE in Groningen.

Organisator
Kring Noord-Nederland
Doelgroep
Professionals, Seniors
2 PE

 

Voys Value
Het Voys Model is een organisatiemodel zonder managers en zonder functies. Hierdoor kunnen mensen het maximale uit zichzelf halen in een omgeving waarin ze vertrouwen, verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid krijgen. Voys gelooft dat een mens zich alleen met die randvoorwaarden kan ontplooien, gelukkig kan zijn en zo optimaal kan bijdragen aan de organisatie. Gelukkige medewerkers zorgen immers voor gelukkige klanten.

Holacracy en het Voys Model
Het Voys Model faciliteert in het invullen van de drie basisbehoeften. Daarbij zetten we veel sociale technologie in. Bovendien hebben we uitvoerig gekeken naar de klassieke rol en taken van een manager en hoe we deze rol terug kunnen leggen binnen de organisatie. Om dit nog beter te faciliteren hebben we in 2015 Holacracy -een lean besturingssysteem voor organisaties- toegevoegd aan het Voys model. Holacracy geeft onze collega’s veel vrijheid, ondernemerschap binnen hun rollen en verantwoordelijkheid.

Open, persoonlijk en ondersteunend
Je kunt Voys ook wel typeren als een holacracy: a purposeful organization through social technology. Omdat we onze ervaringen graag delen met andere organisaties hebben we veel artikelen geschreven over het Voys model. Verder hebben we in 2012 voor het eerst het Voys Handboek geschreven. In 2018 brachten we alweer de vijfde editie van dit boek uit en deze kun je gratis in het Nederlands en ook in het Engels lezen (voys.nl/boek)

Ontwikkelen en belonen
Als je er voor kiest om zonder managers te werken, ben je voor je ontwikkeling en beloning veel meer afhankelijk van je directe collega's. Hoe we dat doen en wat we daarin tegenkomen, willen we graag aan je vertellen!

Programma

15.30 uur tot 17.30 uur Bijeenkomst

Locatie

Voys, Lübeckweg 2, 9723 HE in Groningen.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden , niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00. Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende NVP-bijeenkomst hebt meegemaakt en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan NVP-lid. We sturen je dan geen deelnamefactuur.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners