21/02
2019

Candidatemarketing, wat beweegt de sollicitant?!

Locatie

Randstad Groep Nederland (hoofdkantoor)
Diemermere 25
1112 TC Diemen

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals
2 PE

Wat beweegt de sollicitant nu écht in het solliciteren?
Candidatemarketing is werven vanuit het perspectief van de sollicitant, zodat de beste kandidaten bij jouw organisatie solliciteren.

Aaltje Vincent spreekt op 21 februari tijdens het NVP-event over de kracht van Candidatemarketing.


Al decennialang werkt Aaltje Vincent met tienduizenden sollicitanten en weet zij hoe je sollicitanten raakt!
Aaltje neemt je mee in een simpel model met enorm veel mogelijkheden die nu (vaak) nog niet worden benut.

Het door haar ontworpen KETS-model© staat voor:

  • Kennis – hoe de sollicitant zichzelf optimaal kan selecteren: ben ik de beste kandidaat?
  • Eenvoud – hoe maak je het solliciteren voor sollicitanten écht laagdrempelig?
  • Transparantie – sollicitanten willen transparantie op het proces, hoe doe je dit en wat werkt?
  • Snelheid – met welke snelheid in je interne proces bind je sollicitanten?

Het model kent 150 facetten, waarvan er zo’n 40 op de 21e worden besproken. Op een interactieve manier wordt  je een spiegel voorgehouden en ontdek je wat er binnen jouw organisatie al goed gaat en wat er nog veel beter kan om de beste kandidaten aan te trekken. Je gaat naar huis met concrete handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt!


Over Aaltje Vincent
Aaltjes uitgesproken vakmanschap is het slaan van bruggen tussen mensen die nieuw werk willen veroveren en selecteurs. Zij kent de sollicitant en zijn weg, de candidate journey, door en door. Al decennialang volgt zij dagelijks de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, in recruitment en in het solliciteren op de voet en deelt dit via coaching, training, spreken, blogs, updates, boeken en in de landelijke pers.

Aaltje is auteur van bestsellers als ‘Jobmarketing 3.0’ en ‘Solliciteren via LinkedIn’. In tien jaar tijd heeft zij meer dan 82.000 boeken verkocht en meer dan 10.000 lezers via de bibliotheken.

www.aaltjevincent.nl

Programma

15.30 Ontvangst
16.00 Over virtuele HR-technologie & mobiliteit
16.20 Over de kracht van Candidate Marketing
18.00 Netwerkborrel

Locatie

Randstad Groep Nederland (hoofdkantoor)
Diemermere 25
1112 TC Diemen

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij het NVP-bureau via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.
Studenten kunnen kosteloos deelnemen, echter dienen zij dit wel bij aanmelding bekend te maken door een e-mail te sturen naar activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners