30/09
2017

Club NVP presenteert: Bedrijfscultuur in beweging! door Hylke de Cock & The Rolling Stones: no filter tour

Locatie

Johan Cruijff Arena
ArenA Boulevard 1
1101 Amsterdam

0 PE

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Op zaterdag 30 september vindt er weer een Club NVP plaats. Dit keer staan The Rolling Stones op het programma. Voorafgaand aan dit bijna uitverkochte concert neemt Hylcke de Cock ons mee in zijn verhaal 'En dan nu…. bedrijfscultuur in beweging!'

Met ‘meten is weten’ zijn we al heel veel wijzer geworden. We weten hoe tevreden onze medewerkers zijn, welke kleur ze hebben volgens verschillende methodieken, hoe gezond of ziek ze zijn en zo kunnen we nog even doorgaan. Al deze brillen, of noem het – net als The Rolling Stones – Filters, geven ons inzicht, maar brengen maar beperkt beweging. Ondertussen verandert onze omgeving in rap tempo en wordt het appel om (grote) bewegingen te maken steeds groter. Hoe draag je daar als HR-professional pro-actief aan bij?

Ownpower begeleidt bedrijven bij complete cultuurtransities waarbij de te realiseren visie en de te halen resultaten centraal staan. Maak tijdens deze masterclass kennis met een manier om écht in beweging te komen als bedrijf, resultaten te behalen en ook nog eens meer werkplezier te krijgen. We duiken in het diepere niveau van de Externe Mindset en maken het praktisch realiseerbaar. Dus GEEN FILTERS maar DOEN! Kom het zelf ervaren, want behalve theorie krijg je als HR-professional direct handvatten die je kunt toepassen in je eigen organisatie! En dat ervaren krijgt een extra dimensie als we met elkaar richting The Stones gaan om te ervaren wat zij bedoelen met NO FILTERS!

Hylke de Cock heeft ruim 25 jaar ervaring in het managen en verbeteren van operationele processen. Hij leidde complexe transformatie projecten in multinationals in uiteenlopende industrieën, landen en functies zoals inkoop, supply chain, productie en verkoop. Gaandeweg is hij geïnspireerd geraakt door het duurzaam veranderen van organisaties door het actief betrekken van medewerkers en teams. Hij is ervan overtuigd dat accountability van cruciaal belang is voor het succes van een organisatie ongeacht hun omvang, activiteiten of branche.

Kijk hier voor meer informatie.

Aansluitend trakteren The Rolling Stones de fans in de Johan Cruijff Arena tijdens de No Filter Tour op een setlist vol klassiekers als Gimme Shelter, Paint It Black, Jumpin Jack Flash en ‘Brown Sugar en brengen een aantal nieuwe nummers ten gehore. Tot slot beloven ze ook elke avond een aantal verrassingen uit hun indrukwekkende oeuvre te spelen.

Keith Richards heeft er zin in: “Hey Guys, here we come. See you there!!!!” Net als Mick Jagger: “I'm so excited to be touring Europe this Autumn and returning to some familiar places and some we've never done before.”

Het afgelopen jaar hebben de Stones op de toppen van hun kunnen gepresteerd met de release van hun album Blue & Lonesome waarmee ze terugkeren naar de blues. Dit succesvolle album -opgenomen in slechts 3 dagen- stond op nummer 1 in 15 landen.

Programma

14:30 uur: Inloop met koffie & thee
15:00 uur: Masterclass Hylke de Cock
16:30 uur: Borrel en aansluitend maaltijd
19:00 uur: Vertrek richting ArenA
19.30 uur: Aanvang voorprogramma
23:00 uur: Verwacht einde 

Kosten
De kosten om deel te nemen aan deze Club NVP zijn €120,- per persoon als NVP-lid. De normale prijs per persoon zonder NVP-lidmaatschap zijn € 170,- exclusief btw. Beide prijzen zijn inclusief masterclass, borrel, maaltijd en concert.

Locatie

Johan Cruijff Arena
ArenA Boulevard 1
1101 Amsterdam

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Club NVP.

Onze partners