20/02
2019

Collegetour 2019 Haagse Hogeschool: 'Simone Lensink ontvangt NS HR topvrouw Yolanda Verdonk'

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Organisator
Kring Holland
Doelgroep
Young Professionals, Professionals, Seniors
2 PE

Het format van Collegetour is bij de meeste van ons bekend. NVP Holland werkt al sinds 2015 met dit format, met vaste anchorvrouw Simone Lensink. Zij gaat in gesprek met aansprekende gasten met aanzien uit de HRM wereld, die kunnen én mogen meepraten over HRM in Nederland.

Voor deze Collegetour op 20 februari 2019 is dat niemand minder dan de Directeur HR en Organisatieontwikkeling NS, Yolanda Verdonk-van Lokven.

Yolanda is al flink wat jaren werkzaam bij NS in diverse HR-rollen. Voor dat ze bij NS de leiding kreeg over HR, was ze onder andere actief als Directeur van NS Reizigers, Manager Corporate Planning en Control en diverse andere rollen in de organisatie. Ze kent de NS-organisatie en het primaire proces van binnen en van buiten, met dagelijks 1,2 miljoen reizigers en ruim 36.000 medewerkers, binnen en buiten Nederland. De technologische veranderingen voor de NS zijn enorm en Yolanda bouwt daarom vanuit HR aan de duurzame ontwikkeling van de organisatie en medewerkers. En met succes. Ook in 2018 stond NS in het rijtje 'Best beoordeelde werkgevers van Nederland'.

Binnen de NVP is Yolanda actief in de Raad van Advies. Zij is als HR-boegbeeld niet bang om professionele dilemma’s te delen met vakgenoten. Yolanda is een vrouw die velen aanspreekt en de wereld van de HRM professional toegankelijk maakt voor studenten én collega HR-professionals.  

Anchorvrouw Simone Lensink
Simone Lensink is de energieke anchorvrouw die mensen in beweging krijgt én meeneemt in de belevenis van deze unieke HRM collegetour-reeks. 

Deze Collegetour wordt gehouden bij The Hague University of Applied Sciences in Den Haag, waarvoor de uitwisseling tussen studenten en ervaren professionals in het HR-vak van grote waarde is. Coordinator is Manolis Mavromatis, Senior Lecturer HRM. 

       

Programma

14.00  Ontvangst
14.30  Collegetour met Yolanda Verdonk-van Lokven
16.00  Netwerkborrel

Locatie

Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 2521 EN, Den Haag. De locatie is zeer goed bereikbaar met de bus, tram en trein (Station Den Haag HS). Tevens ruime gelegenheid voor (betaald) parkeren.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij René Jillissen via renejillissen@gmail.com of 06 15 86 04 69. 

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.
Studenten kunnen kosteloos deelnemen, echter dienen zij dit wel bij aanmelding bekend te maken door een e-mail te sturen naar activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 3 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners