29/01
2019

Communiceren met impact vanuit jouw persoonlijk leiderschapsstijl: interactieve workshop

Locatie

Hotel-Restaurant Van der Valk,
Impuls 2,
6921 RK Duiven
Je kunt hier kosteloos parkeren.

Organisator
Kring Gelderland
Doelgroep
Professionals, Seniors, Young Professionals
3 PE

Van jou als HRM wordt verwacht dat jij de juiste toon weet aan te slaan binnen een lastige of juiste uitdagende context. 

Hoe effectief leg jij ingrijpende veranderingen uit? Hoe creëer jij begrip en draagvlak voor jouw visie, jouw overtuigingen? Hoe krijg jij jouw ambities gecommuniceerd? Dat begint bij jouw authentieke drijfveren en talenten.

Nelson Mandela bereikte dit als charismatische leider van Zuid-Afrika door de intelligente kracht van communicatie. Met inlevingsvermogen én overtuigingskracht wist hij velen te bereiken en te motiveren om bij te dragen aan een nieuw land, een nieuwe toekomst. Zo effectief is geen leider na hem meer geweest.

Het geheim van Mandela
We weten nu dat Mandela niet uit de losse pols communiceerde, maar juist zeer methodisch te werk ging. Zijn waardengedreven aanpak is toepasbaar bij ieder communicatiemoment.

Wij bieden jou, inzicht in deze methodische aanpak, gebaseerd op de drijfveren theorie van professor Clare. W. Graves en hoe deze toe te passen.

Niet alleen verkennen we de behoefte en de filters van de ontvangende doelgroep(-en), maar ook die van jou als zender en hoe deze te verbinden.

Ieder individu, iedere leider, team en of organisatie kan met deze inzichten zijn of haar communicatiekracht impact genereren.

Voor wie is deze workshop? Voor iedereen die gelooft dat communicatie een voorwaarde is voor succesvolle samenwerking en effectief leiderschap en zijn eigen communicatiekracht wil ontdekken en versterken, en die van anderen beter wil begrijpen.

Drijfverenprofiel
De basis van jouw authentieke communicatiestijl vormt jouw persoonlijke Drijfveren Profiel. Via een online vragenlijst krijg je inzicht in jouw drijfveren en talenten. Je ontvangt als voorbereiding eenmalig kosteloos jouw profiel in pdf-versie naast de glossy hard copy versie. Tijdens de workshop leer je de drijfveren systemen en de communicatiestijlen te interpreteren en hoe deze succesvol toe te passen.

Let op! Je dient de online vragenlijst (15-20 min) uiterlijk 15 januari eerder te hebben ingevuld. Je kan aan je hiervoor aanmelden via de link die je ontvangt van de NVP bij deelname aan het programma.

Programma

16.45 - 17.30 Inloop met hapje en drankje
17.30 - 20.30 Programma
20.30 - 21.30 Netwerkborrel

Locatie

Hotel-Restaurant Van der Valk,
Impuls 2,
6921 RK Duiven
Je kunt hier kosteloos parkeren.

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl. Voor inhoudelijke zaken kun je terecht bij Lindy Ward via lindyward@brightdynamics.nl of 06 53 59 30 22. 

Aanmelden voor deze bijeenkomst is helaas niet meer mogelijk. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. 

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 3 PE-punten.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners