09/12
2016

Culture eats strategy for breakfast!

Locatie

Van Ewijk Advocaten Mediators,
Zuiderparkweg 280
5216 HE ’s-Hertogenbosch
073 - 7600100

0 PE

 

 

 

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 2 PE punten

 

Culture eats strategy for breakfast!

Alles voor een glimlach! Dit is de merkessentie van Coolblue en is ontstaan uit vier waarden; ’eigenzinnig’, ‘vrienden’, ‘flexibel’ en ‘gewoon doen’. Het beschrijft wie ze zijn. Of beter: willen zijn. Het is hun ambitie, iets waar ze naartoe werken. Elke dag klopt het net iets beter.

Jelle Bartels en Jeroen Bais van Next Step Factory hebben het dan over een organisatie die meer dan 320 webwinkels online heeft. Ze hebben 10 fysieke winkels in het land geopend. Afgelopen jaar wisten ze een omzet van 550 miljoen te realiseren. Een toename van 40% ten opzichte van het jaar ervoor.

Begonnen als vriendenclub en dat zijn ze nog steeds. Maar dan een van professionals met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Dat trekt ambitieuze, ondernemende mensen. Elk jaar verwelkomen ze vele nieuwe collega’s. Coolblue is een bedrijf dat hard groeit, heel hard.

Of je nu groot bent of klein, hard of minder hard groeit, de vragen blijven hetzelfde: waar gaan we heen? Wie zijn we? Waar doen we het voor? Met een paar collega’s krijg je nog dezelfde antwoorden. Met meer wordt de uitdaging al groter.

En dan wordt een ding heel belangrijk; dat iedereen de cultuur omarmt, het bedrijf snapt en het concept kan uitdragen. Het geheim van Coolblue? De bijzondere bedrijfscultuur. Terwijl alles verandert in de wereld om ons heen, blijven onze waarden steeds hetzelfde.

Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet. Daarom is het van levensbelang om je motivatie, je beweegredenen helder te hebben.

Wat hebben de haka en jouw bedrijf gemeen? Hoe kan je net zo succesvol worden als het Nieuw Zeelands rugbyteam (feitelijk het beste team ter wereld)? Aan de hand van hun successen leggen we uit waarom innovatie begint bij cultuur. En dat je nog zo’n goede strategie kan hebben, maar dat cultuur dit maakt of breekt. Jouw echte concurrentievoordeel in de huidige steeds snellere wereld staat of valt met het in kaart hebben van de cultuur van jouw bedrijf.

In samenwerking met het Green Peppers HRM netwerk uit ’s-Hertogenbosch nodigen we je graag uit voor deze fantastische inspiratiesessie.

Jelle Bartels en Jeroen Bais van Next Step Factory van Next Step Factory geloven in bevlogenheid. Voor Next Step Factory start bevlogenheid bij het (leren) kennen van het hogere doel van jouw organisatie. Waarom ben jij op aarde? Wat wil jij betekenen voor je klanten? Bevlogenheid is voor ons de basis voor geluk in je onderneming en in je leven. Het startpunt voor succes op alle vlakken begint bij 2 zaken: strategie en bedrijfsontwikkeling. Ze hanteren hier twee essentiële pijlers in: de mens en (de emotie rondom) geld: als een van beide niet stroomt, gebeurt er niets.

Programma

07.45  uur :  ontvangst met koffie/thee en een broodje
08.00 uur  :  start programma
09.45 uur  :  netwerken
10.00 uur  :  einde

Locatie

Van Ewijk Advocaten Mediators,
Zuiderparkweg 280
5216 HE ’s-Hertogenbosch
073 - 7600100

Meer informatie

Wil je meer informatie over dit bijzondere ontbijt en programma, neem dan contact op met Mandy de Koning (06 – 27 03 52 61 of mdekoning@vanewijkadvocaten.nl). 
Voor praktische zaken omtrent aanmeldingen/bevestigingen ed. kun je contact opnemen met de NVP, 033 247 34 81 of activiteiten@nvp-plaza.nl.                                                  

 

Annuleringsregeling

Indien je je hebt opgegeven en onverhoopt verhinderd bent, kun je je tot een week voor de bijeenkomst kosteloos afmelden via een e-mail, activiteiten@nvp-plaza.nl. Indien je niet komt en je je niet tijdig hebt afgemeld, wordt € 25  in rekening gebracht. Wel kun je je door een ander laten vervangen. Dit kan alleen indien je in jouw afmeldingsmail de naam van jouw vervanger vermeldt en deze vervanger zich uiterlijk 24 uur voor de bijeenkomst via de website van de NVP aanmeldt.

Onze partners