01/11
2018

De Stecr-richtlijn bevlogenheid en burn-out uitgelegd

Locatie

Bedrijfsverzamelgebouw De Goeman
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

Organisator
NVP
Doelgroep
1 PE

Medewerkers die Burn-out raken, steeds meer werkgevers krijgen hiermee te maken. En dan…? Ga je het gesprek aan? Had je het kunnen voorkomen? Zomaar een paar vragen waar werkgevers mee worstelen.

En wat de medewerker zelf betreft, niemand wil een burn-out meemaken. Maar, kun je opgaan in je werk zonder (op een gegeven moment) burned-out te worden?

Om deze en andere vragen te beantwoorden heeft STECR met deskundigen vanuit het werkveld (kenniskring) de werkwijzer Bevlogenheid en Burn-out ontwikkeld ten behoeve van werkgevers, werkenden en Arbo-professionals.

NVP Midden Nederland organiseert op 1 november 2018 een presentatie over de werkwijzer en het herkennen van signalen van een dreigende burn-out en de beïnvloedingsmogelijkheden van de werkgever. De bijeenkomst zal worden verzorgd door Heidi Kanakis, adviseur STECR / Capabel Hogeschool en zelfstandig register arbeidsdeskundige/adviseur sociale zekerheid. 

STECR heeft zich gaandeweg ontwikkeld tot een expertisecentrum voor het gehele domein van ‘werk, zorg, en inkomen’ met ‘(arbeids)participatie’ als centraal thema. De STECR Werkwijzers maken deel uit van het wet- en regelgevingscomplex van de Wet Verbetering Poortwachter en worden door UWV en (tucht)rechters toegepast. STECR is gelieerd aan Capabel Hogeschool.

Wil je meer informatie over STECR of één van de STECR wegwijzers bestellen, kijk dan op de website www.stecr.nl.
Je bent van harte uitgenodigd!

Programma

17.00 ontvangst met broodjes
17.30 aanvang presentatie
19.00 einde presentatie/aanvang netwerkborrel
20.00 einde borrel

Locatie

Bedrijfsverzamelgebouw De Goeman
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET UTRECHT

Meer informatie

Voor praktische zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-plaza.nl. Voor meer inhoudelijke informatie over de bijeenkomst kun je contact opnemen met Jan Willem Menkveld van NVP kring Midden-Nederland via menkveld@menkveldadvocatuur.nl

Kosten:
Deelname aan deze bijeenkomst is voor leden van de NVP gratis. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-plaza.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners