25/04
2019

De Wereld Leert Door

Locatie

Restaurant Hygge
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Organisator
NVP Activiteitenbureau
Doelgroep
Professionals, Young Professionals
1 PE

Doe mee met deze interactieve sessie onder leiding van Jan Stok, onze Matthijs van Nieuwkerk.

We weten allemaal dat de medewerkers willen leren en dat voor een bedrijf leren essentieel is om goede resultaten te halen. Om een goede employee experience te krijgen is ook het aanbieden van moderne leeractiviteiten steeds belangrijker.

We weten ook dat er steeds meer manieren zijn om snel en efficiënt te leren, microlearning is er daar een van. De vragen die we daarom stellen tijdens deze sessie zijn:
- Wat is microlearning precies?
- Kunnen we met microlearning de ontwikkelingen bijbenen? Of gaat er in de toekomst helemaal niet meer geleerd worden? Is de combinatie van macro- en microleren wel toekomstproef?

Samen met Helma van den Berg, microlearning expert bij Let’s Learn! en Jan Stok verdiepen we ons in deze vragen én de antwoorden!

Programma

16.00 tot 16.30 uur Inloop met koffie en thee
16.30 tot 18.00 uur Inhoudelijke programma
18.00 tot 19.00 uur Napraten met soep en broodjes

Locatie

Restaurant Hygge
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Meer informatie

Voor praktische en inhoudelijke zaken rondom de bijeenkomst kun je terecht bij NVP-afdeling Activiteiten via activiteiten@nvp-hrnetwerk.nl

Kosten:
De bijeenkomst is kosteloos voor NVP-leden, niet NVP-leden zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen € 50,00.

Certified HR Professionals ontvangen voor deelname 1 PE-punt.

Beeldmateriaal evenement
Op de bijeenkomsten van de NVP worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

 

foto: Photo by William Iven on Unsplash

Annuleringsregeling

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan activiteiten@nvp-hrnetwerk.nlAls je je opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten á € 50,- in rekening gebracht.

Onze partners