02/11
2017

Digitaal Werven Event

0 PE

Digitaal-Werven is onafhankelijke expert in (corporate) recruitmentsites en organiseert op 2 november a.s. het DW event, dat in Utrecht plaats zal vinden.

Het programma kent een Engelstalige ochtend en een Nederlandstalige middag, vol met top sprekers. De internationale sprekers zijn Paul Maxin (VP Talent Acquisition bij Zalando en ex-Unilever), Andrea Marston (Talent Acquisition Director bij Workday en ex-AOL) en Matt Alder (Auteur exceptional talent en founder van de Recruitment Future Podcast). NVP leden krijgen € 50,- korting op het Digitaal-Werven event.. Schrijf je in met de kortingscode: ‘nvp-lid’ en de korting wordt automatisch verwerkt.  

Digitaal-Werven kent dit jaar een andere opzet voor het bepalen van de nominaties voor de DW-award. Op basis van onderzoek zijn 12 websites op de longlist geplaatst. Het publiek mag bepalen welke van deze organisaties aan de jury worden voorgelegd om in aanmerking te komen voor de Digitaal-Werven Award. Laat je horen en geef je stem voor de DW-Award 2017

Kijk voor meer informatie, het programma en om je aan te melden op Digitaal Werven

Onze partners